Bianca Rus a divorțat oficial de Antonio Luigi Gottschling, înainte de Crăciun. Artista este o femeie liberă

Publicat pe

Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling au divorțat oficial, înainte de Crăciun. La scur timp după ce și-au unit destinele, artista a mărturisit că trăiește un calvar alături de soțul ei, motiv pentru care a decis să divorțeze.

Bianca Rus a divorțat oficial de Antonio Luigi Gottschling,  înainte de Crăciun. Artista este o femeie liberăBianca Rus a divorțat oficial de Antonio Luigi Gottschling,  înainte de Crăciun. Artista este o femeie liberă

La doar câteva zile de când și-au jurat iubire veșnică, între cei doi a izbucnit o mare ceartă. Au urmat acuzații și jigniri care a condus spre un inevitabil divorț. După doar câteva termene, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 București au anulat actul de căsătorie.

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun s-a încheiat, oficial, mariajul. Astfel că Bianca Rus este singură, potrivit Cancan.ro.

Admite în parte acţiunea. Admite cererea reconvențională. Desface căsătoria încheiată între părţi la data de …, înregistrată sub nr. … în registrul de stare civilă al Consiliului Local Sector 4 București, din culpa exclusivă a reclamantului-pârâtului. Dispune revenirea soției la numele purtat anterior căsătoriei, acela de «Rus». Obligă reclamantul-pârât la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 3.100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată', au stabilit magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 București.

Bianca Rus și-a acuzat soțul că a bătut-o

Bianca Rus a susținut că Giani ar fi agresat-o și că se teme pentru viața ei. Bruneta le-a cerut judecătorilor un ordin de protecție, invocând tot felul de episoade violente.

'Totodată, reclamanta a precizat că a fost operată la stomac și pârâtul știa că, prin aplicarea loviturilor în această zonă a corpului, îi provoacă dureri foarte puternice, motiv pentru care, din cauză că a început să vomite foarte des, medicul i-a prescris un tratament pentru calmarea durerilor. Arată aceasta că, la data de 06.12.2018 s-a prezentat la INML pentru constatarea leziunilor suferite, urmând ca certificatul medico-legal să fie emis pe data de 24.12.2018.

De asemenea, reclamanta a învederat instanței faptul că pârâtul a amenințat-o cu publicarea în ziar a unei fotografii compromițătoare, în care aceasta apare într-o postură intimă, cu scopul de a o denigra public.

Arată reclamanta că pârâtul este o persoană foarte violentă, fiind sancționat deseori de organele de poliție, iar în ceea ce privește actele de agresiune exercitate asupra acesteia, arată că la data de 04.08.2018 a depus la Secția 8 de Poliție o plângere penală împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, iar la data de 21.11.2018 a formulat o nouă plângere împotriva pârâtului pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe și furt între rude, având în vedere că, la finalul lunii octombrie, acesta i-a sustras bijuteriile personale', se arată în actele depuse la dosar, potrivit sursei citate.

Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă', declara Bianca Rus.

Pe de altă parte, bărbatul se apără și spune că a făcut tot ce a putut pentru ca Bianca să fie bine. Auzi și tu, o duceam în fiecare seară că trebuia să-i facă o injecție, o lună de zile m-am ocupat de ea, mi-am lăsat treburi, tot, ca să mă grijă de ea, cum aș fi putut eu să-i dau cu picioarele în burtă? Astea sunt invenții de-ale ei ca să prelungească scandalul, să apară pe la TV, să ciugulească o sută, două, de lei. Păi, oamenii ăia, dacă le spărgeam ușa, eram arestat, asta e faptă gravă. Se poate verifica, n-am niciun dosar, nicio faptă', declara Giani.

Bărbatul mai susținea că el a fost cel agresat și că fratele artistei ar fi încercat să-l omoare. De ce consider că e ea vinovată? Din moment ce nu m-a mai respectat deloc, nici pe mine, nici pe familia mea, încontinuu minciuni, intrigi. Fratele ei m-a strâns de gât. Ea ținea tot cu el fără motiv. Aveam o discuție cu Bianca și i s-a părut lui că ne certam și eram în mașină și m-a strâns de gât', mai mărturisea bărbatul.

Bianca Rus este una dintre concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities

Bianca vine cu cu un optimism debordant, lipsa de complexe și cu sinceritatea dezarmantă cu care și-a susținut părerile de-a lungul timpului.

Un adevărat exemplu de voință de fier, Bianca Rus nu a ezitat să treacă printr-o intervenție chirurgicală pentru a scapă de surplusul de greutate; înainte, dar și după ce a slăbit peste 60 de kilograme, această s-a făcut remarcată că o femeie cochetă, îndrăgită de mii de fani, autentică și directă în relația cu susținătorii ei pe rețelele sociale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter