Tatăl lui George Burcea, condamnat la închisoare pentru că și-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit

Publicat pe

Zilele trecute, George Burcea, soțul Andreei Bălan a anunțat că în 2020 va lansa un roman despre violența domestică și a scos la iveală amănunte dureroase despre familia lui. Acum, noi detalii cutremurătoare despre tatăl acestuia au fost dezvăluite de Cancan.ro.

Tatăl lui George Burcea, condamnat la închisoare pentru că și-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțitTatăl lui George Burcea, condamnat la închisoare pentru că și-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit

Se pare că, în urmă cu mulți ani, Ioan Burcea și-a omorât concubina cu 25 de lovituri de cuțit, într-un acces de furie. Actorul George Burcea avea trei săptămâni de viață când nenorocirea a avut loc.

„Crima a avut loc în 1988. El a fost arestat atunci. A fost o întreagă tragedie. Mama lui George a plecat de acasă cu cei patru copii. L-au părăsit chiar după moartea tatălui lui Ioan. El devenise violent și nu se mai putea sta cu el. Ea oricum fusese bătută rău, i-a crestat capul cu cuțitul, a trecut prin niște orori îngrozitoare. Ioan avea o amantă care, din câte știm, îl părăsise și ea. Atunci s-a enervat, s-a dus și a omorât-o „ au declarat surse pentru Cancan.

Ioan Burcea a intrat la închisoare, și-a ispășit pedeapsa, iar în prezent se află în libertate.

George Burcea va lansa un roman despre violența domestică

George Burcea va lansa, în 2020, un roman despre violența domestică, inspirat din viața familiei sale, în special din ororile la care a fost supusă mama lui, pe care o consideră o adevărată eroină.

„Voi ieși cu o carte, un roman pe care îl scriu acum. O poveste adevărată despre violența domestică. Un subiect inspirat din viața mamei mele. Am câteva campanii de informare în ceea ce privește violența domestică, pe care doresc să le desfășor, după care îmi doresc să vin și cu un film, să văd dacă e serial sau este un film artistic, tot despre violența domestică.

Este un subiect care m-a marcat, un subiect care interesează și o poveste care cred eu că poate să inspire lumea. Am depăsit ceea ce s-a întâmplat, fiind puternic, mergând mai departe și dorind mereu să-mi depășesc condiția. Am ajutat-o pe mama mea și încerc să fiu mereu lângă ea pentru a-i ține energia sus. Povestea mamei poate să inspire poveștile altor mii și milioane de femei, atât din România, cât și din afară. Aș vrea ca și femeile, dar și bărbații, să vadă că se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îți este puternică.

Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp.

Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea.

Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine', a declarat George Burcea, pentru Cancan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter