(P) City break cu fetele în București

Publicat pe

O escapadă din cotidian alături de cele mai bune prietene poate fi oricând un motiv de distracție și de adrenalină. Și unde ai putea face asta mai bine decât în București, capitala care te cucerește prin farmecul arhitecturii și distracția la tot pasul?

Iată câteva sfaturi pentru o vacanță cu fetele memorabilă

Parcul Herăstrău

Fie că sunteți pasionate de istorie sau pur și simplu vă place să vă distrați în natură, Parcul Herăstrău este locația ideală pentru o zi plină de adrenalină, sport sau plimbare cu barca.

Principala atracție a parcului este Lacul Herăstrău. O plimbare pe mal, în timp ce admirați frumusețea locului sau o plimbare cu barca pot fi pretextul perfect pentru petrece momente unice împreună. O altă atracție pe care o veți aprecia cu siguranță este Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti'. Încă de la intrare, simți că pătrunzi în lumea rurală românească. Căsuțele sau portul popular reprezintă o oază de istorie și tradiție.  Între 2 atracții, puteți lua o pauză la oricare din nenumăratele terase care se află la tot pasul, care mai de care mai cochete și mai atrăgătoare. 

Dacă sunteți amatoare de adrenalină, parcul de aventură de lângă Grădina Japoneză este locul perfect pentru a vă testa abilitățile sportive la înățime. Cu 4 trasee cu diferite grade de dificultate, tiroliana este mijlocul perfect de a vă petrece timpul într-un mod inedit. Puteți imortaliza momentul pentru că, așa cum bine se știe, o poză face cât o mie de cuvinte. După această experiență, vă puteți relaxa vizitând Grădina Japoneza, una dintre cele mai atipice locații din micul Paris. Renumită pentru frumusețea ei, grădina japoneză este o oază de relaxare, oferind cadrul perfect pentru a te pierde printre pagode, arbori și poduri. 

Parcul Herăstrău este plin de surprize. Aici puteți juca tenis, puteți participa la spectacole în aer liber, puteți viziona un film sau puteți face o plimbare cu bicicletele pe care le puteți închiria chiar de acolo, sunt gratis.

Karting

Cine a zis că merg la karting doar băieții? Dacă vreți să încercați lucruri noi și să ieșiți din zona de confort, o vizită la karting este exact ce aveți nevoie. Puteți participa și la curse de automodelism, mountain bike și patine cu rotile. Adrenalina este la loc de cinste și cine iese pe ultimul loc face cinste cu cina. O să fie cu siguranță o experiență despre care o să povestiți mult timp de acum încolo.

Escaladă

Vreți să fiți spiderman pentru o zi? Există în capitală un loc special pentru amatorii de escaladări cu o structură de aproape 800 de metri. Nu vă faceți griji pentru echipament, îl poți închiria la un preț avantajos. La nevoie, există și instructori ca să vă ajute să trăiți o experiență de neuitat.

Mall-urile din București sunt vestite pentru o sesiune de shopping ca la carte, doar este unul dintre cele mai importante orașe din țară.

Acum că v-am trezit interesul, mai rămâne un singur lucru de rezolvat: cazarea. 

O variantă potrivită este cazarea în regim hotelier recomandată de agenția MRG Apartments. Camerele de hotel sunt puțin neprimitoare atunci când vorbim de un city break cu prietenii. În plus, mai mult de 2-3 persoane nu pot sta într-o cameră. Dacă optați pentru cazare în regim hotelier, toate aceste lucruri sunt de domeniul trecutului. Beneficiați de un apartament în care confortul, luxul și intimitatea sunt pe primul loc pentru o vacanță inedită. Puteți organiza chiar și o petrecere în pijamale fără teama că puteți fi deranjate de personalul imobilului. Această alternativă de cazare vă permite libertatea de a vă simți ca o mică familie, având libertatea de a dispune de imobil după bunul plac, la prețuri foarte avantajoase.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter