(P) De unde poți accesa un credit rapid?

Publicat pe

Te afli într-o situație care te determină să apelezi la un ajutor financiar? Există diferite alternative prin intermediul cărora poți obține bani împrumut, fiecare dintre ele reprezentând o soluție de urgență atunci când ai nevoie rapid de bani.

Dacă suma de care ai nevoie nu este una mare atunci poți accesa un credit online urgent cu aprobare accelerată. În cazul în care îți trebuie o sumă mai ridicată, atunci ai la îndemna opțiunea unui credit bancar. 

De unde poți obține bani rapid?

Probabil că te gândești la familie și la prieteni atunci când ai nevoie de bani de împrumut. O altă soluție este reprezentată și de colegii de serviciu. De asemenea, de la locul de muncă poți solicita un avans din următorul salariu pentru a-ți rezolva problema financiară. Numai că acestea sunt modalități de împrumut limitate, nesigure și care nu reprezintă soluții dacă situația se va repeta în viitor. 

Totodată, dacă ai nevoie de bani pentru o achiziție mare (locuință, mașină, etc), nu acoperă astfel de necesități financiare. Există alte modalități de a obține sume variate de bani, chiar dacă vei avea de plătit o dobândă.

  • Împrumuturile bancare – îți oferă acces la sume de bani mari, vei garanta cu venitul tău (iar acolo unde este cazul, cu un bun). Băncile oferă condiții de creditare avantajoase și îți oferă alternative de a obține banii în diferite moduri (card de credit, împrumut de nevoi personale, descoperit de cont, etc.). În cazul în care îți sunt necesar sume mari de bani, iar perioada de rambursare depășește 60 de luni, atunci instituțiile bancare sunt cele mai bine poziționate în topul creditorilor.
  • Creditele nebancare – ifn-urile reprezintă cea mai rapidă soluție de a obține sume de bani mici și medii. Poți obține sume de până la 2000 Lei (pentru 1 luna), 3500 Lei (pe 3 luni) sau 6000 Lei (pe 12 luni) ca la Ocean credit, care ofere credite online de urgență. Dacă suma de care ai nevoie este mai mare, atunci poți aplica pentru creditele cu valori ridicate, unde poți prezenta o garanție și vei obține o perioadă de rambursare de până la 60 de luni. În plus, cerințele de creditare sunt foarte flexibile și banii pot fi obținuți mult mai lejer decât de la bănci.
  • CAR-urile – casele de ajutor reciproc constituie o alternativă de împrumutat bani care este fiabilă pentru multe persoane. Trebuie doar să se facă dovada realizării unei forme de venit și persoana respectivă să se înregistreze ca membru al CAR-ului. Aceasta va trebuie să efectueze depuneri astfel încât să acumuleze o sumă de bani ce va reprezenta o garanție pentru a obține împrumuturi. De asemenea, pe baza unui co-debitor (sau a mai multor co-debitori) se pot accesa împrumuturi rapide.
  • Casele de amanet – sunt una dintre soluțiile de compromis, dat fiind faptul că debitorul va trebui să prezinte un gaj sau o garanție pentru a obține banii. În plus, valoarea creditului va fi ajustată în funcție de condițiile de acordare a împrumutului impuse de creditor. De cele mai multe ori, valoarea dobânzii este foarte mare, iar recuperarea bunurilor gajate este mai dificilă. Sunt oferite perioade scurte de rambursare, de aceea, o astfel de opțiune nu trebuie luată în calcul decât ca ultimă soluție.

Accesarea unui împrumut trebuie făcută întotdeauna în condițiile cele mai avantajoase pentru debitor. Drept urmare, optează pentru un credit doar în situații de urgență. Aplică doar după ce ai comparat toate tipurile de împrumut și ai ales cea mai bună alternativă. 

Rambursarea trebuie să reprezinte prima ta grijă, așa că, plata anticipată sau în cel mai scurt termen este soluția cea mai avantajoasă. Trebuie să înveți să privești creditele ca pe niște instrumente financiare de ajutor în caz de nevoie extremă și să le tratezi ca atare. Numai în acest fel vei reuși să te bucuri așa cum trebuie de beneficiile oferite de un împrumut!
caz de nevoie extremă și să le tratezi ca atare. Numai în acest fel vei reuși să te bucuri așa cum trebuie de beneficiile oferite de un împrumut!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter