(P) Din bucătărie, pe chipurile din întreaga lume

Publicat pe

Cȃnd Tina Søgaard a ȋnceput să mixeze ingredientele pentru a realiza produse de ȋngrijire pentru sine, ȋncă nu știa că dă startul unui Brand de Skin Care de succes. La acel moment Tina tocmai traversase un divorţ dificil, ce ȋi afectase și tenul, aceasta căpătȃnd un aspect tern și obosit. Datorită numeroșilor ani de experienţă pe care Tina ȋi avea ȋn industria produselor de ingrijire personală, aceasta a știut exact care sunt ingredientele ce ȋi vor oferi rezultate tenului său. Asadar, a realizat creme, serumuri și uleiuri ȋn bucătăria proprie.

Nu a durat mult pȃnă cȃnd familia și prietenii Tinei au observat că aspectul tenului său s-a ȋmbunătăţit. Astfel, au dorit să ȋncerce produsele. Pentru Tina a devenit terapeutic să ȋși ajute familia și prietenii – și chiar dacă intenţia ei nu a fost niciodată de a vinde produsele, ȋn curand, specialiștii din domeniul frumuseţii și magazinele de profil au aflat despre efectele acestora. Așadar, au devenit interesaţi să aducă produsele Tinei ȋn sortimentul lor de produse. Din acel punct, totul a mers repede și așa a apărut Ecooking: Un brand danez de ingrijire a pielii, ce prioritizează rezultatul și este bogat ȋn ingrediente naturale și organice.

Elementele esenţiale pentru a avea un ten sănătos sunt curăţarea și hidratarea. Dacă ai timp pentru doar doi pași atunci cȃnd ȋţi ȋngrijești tenul, alege-i pe aceștia doi' Tina Søgaard, Fondator & Proprietar.

In Romania, produsele Ecooking sunt disponibile în reteaua de magazine Douglas.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter