Anna Lesko, fascinată de George Burcea, la Ferma: „Îl plac din foarte multe puncte de vedere”

Publicat pe

Anna Lesko este fascinată de George Burcea. Provocată de Mihaela Rădulescu, artista de 41 de ani a dezăluit ce calități a descoperit la actorul de 32 de ani în timpul pe care l-au petrecut împreună la Ferma. Fostul soț al Andreei Bălan s-a emoționat când a auzit declarațiile Annei Lesko.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă George Burcea, și George Piștereanu, și Andrei Stoica au impresionat-o enorm pe Anna Lesko în cadrul competiției de la Pro TV.

Așezată la masa principală din fermă, Mihaela Rădulescu i s-a adresat cântăreței: Ana, uită-te în jur, la băieții noștri, pe care l-ai lua acasă? Care ți se pare cel mai atrasctiv?'. Un pic dezamăgită, vedeta a întrebat: Unul sau mai mulți?', iar prezentatoarea i-a spus pe un ton categoric că doar unul.

Anna Lesko, fascinată de George Burcea, la Ferma: „Îl plac din foarte multe puncte de vedere'Anna Lesko, fascinată de George Burcea, la Ferma: „Îl plac din foarte multe puncte de vedere'

Citește și: Usher a devenit tată pentru a treia oară. Prima fotografie cu fetița artistului:’Ne simțim binecuvântați’

Artista a spus: Andrei!'. Unii dintre concurenți au început să râdă, iar Anna Lesko a continuat șirul dezvăluirilor: Andrei Stoica, George și George. Din ei trei aș face ceva. De George Burcea îmi place foarte, foarte mult din foarte multe puncte de vedere. Bă, îmi place bărbatul din el! Îmi plac mâinile lui mari'.

Fostul soț al Andreei Bălan a intervenit și a zis: Deja m-a luat cu emoții, să știi', iar Anna a mai afirmat: Îmi place rezistența și lipsa aceasta de scârbă de orice. Adică, orice îi spun, George, da… nu știu, orice am face, el întotdeauna mi-a zis: «Da!»'.

Citește și: Mădălina Dobrovolschi, dată afară de la Realitatea Plus.Care a fost motivul deciziei

La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui. La Piștereanu îmi place foarte mult să glumesc cu el! Atât de mult ne potrivim', a mai declarat Anna Lesko în cadrul ediției trecute a emisiunii de la Pro TV.

Ți-am zis… creierul! Ai văzut?', a reacționat actorul care joacă în serialul-fenomen Vlad', iar cântăreața de 42 de ani a mai spus: Îmi place ironia lui, îmi place la nebunie. Îmi place spiritul de observație pe care și l-a dezvoltat. Atunci mi l-a arătat sau atunci am fost nevoită să îl observ. Și mi se pare că foarte bine funcționăm'.

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie.Prezentatoarea este o graviduță extrem de sexy

În vârstă de 30 de ani, George Piștereanu a făcut o glumă și a zis: Deci, s-ar putea să ies pe locul întâi. Credeți-mă, ce vă zic, băieți'.

Odată legați, a trecut pe la capitolul Piștereanu! Anna Lesko… Dar, mie-mi place ce se întâmplă acolo', a mărturisit Anda Adam într-unul dintre testimoniale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter