(P) Eliberează-te de griji! Trăiește din plin fiecare clipă!

Publicat pe

Nestea te invită să savurezi toate momentele care îți sunt oferite de viață. Relaxat, eliberat de griji. Trăim vremuri altfel însă gustul adevărat al vieții rămâne neschimbat. Savurează-l din plin! 

Preocupări vechi și noi

Curând reluăm, cu o nouă rutină, o bună parte din obiceiurile cotidiene. Agitația cu care eram obișnuiți zilnic, presiunile din exterior, telefoane, drumuri, întâlniri vor fi reluate. Și, odată cu ele, vechile noastre griji. O să întârzii la întâlnire? Oare dacă mă sună cât sunt în metrou și poate nu am semnal? Cum să mă îmbrac? 

Lor li se adaugă cele noi, la care încă ne adaptăm. Reguli pe care suntem preocupați să ni le însușim corect, să le introducem riguros în rutina noastră zilnică. 

Gânduri, preocupări, griji. De multe ori fac parte din viața noastră așa de mult încât nici nu le observăm. Numai că ele ne iau, ușor, ușor, din energie.

Eliberează-te de griji! 

Avem cea mai simplă și la îndemână soluție: să ne eliberăm de griji gândindu-ne că suntem adaptabili, conștienți de fiecare clipă și puternici. Că avem destulă forță cât să ne deprindem cu un nou mod de viață chiar dacă ni se schimbă obiceiuri, mentalități, abordări. Că ne adaptăm ușor regulilor care ne țin în siguranță. Astfel încât să avem mai puține griji și mai multe momente frumoase trăite conștient. 

Relaxează-te, revigorează-te și eliberează-te de griji. Cu NESTEA.

NESTEA creează deliciosul ceai rece în amestec perfect. Deschide un NESTEA*, savurează gustul delicios și răcoritor al amestecului de ceai, apă și fructe. 

Alege oricare dintre cele 5 sortimente pentru a simți din plin gustul unei vieți eliberate de griji.

  • Nestea Lămâii 
  • Nestea Piersici 
  • Nestea Fructe de pădure 
  • Nestea Mango si ananas 

*campanie TV desfășurată în perioada 30 mai – 7 iunie 2020

Despre NESTEA: Începând cu anul 2019, brandul Nestea este parte din portofoliul companiei Maspex  Romania. Compania deține o poziție puternică pe piața din România, Bulgaria și Ungaria în categoria JNSD, brandul Nestea întregind  portofoliului produselor de succes. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter