(P) Funcții și accesorii potrivite pentru o vitrină frigorifică

Publicat pe

Vitrinele frigorifice sunt utilizate de către majoritatea societăților comerciale și lanțurile de supermarket-uri pentru expunerea produselor și păstrarea acestora în cele mai bune condiții. 

Sunt mai multe tipuri de vitrine frigorifice pe care cei de la Techstore le-au pregătit pentru clienți. Numeroase oferte avantajoase potrivite pentru afacerile mici și mijlocii sunt pregătite aici astfel încât oricine să poată menține produsele la rece, sau la o temperatură care permite produselor perisabile să nu-și piardă din calități înainte de expirarea termenului de valabilitate.

Pentru a scoate în evidență produsele comercializate, sau anumite avantaje ale acestora, se folosesc vitrine. Cele mai populare sunt modelele de vitrine cofetarie deoarece toată lumea îți aruncă privirea pe geamul magazinelor de profil. 

Oricine poftește la delicatesele care se regăsesc în astfel de vitrine. De asemenea, se pot găsi pe piață și alt tip de vitrine verticale sau orizontale ce permit expunerea la vânzare a diferitelor tipuri de băuturi sau preparate. Iată câteva accesorii și funcții cu care sunt dotate cele mai noi echipamente horeca disponibile la Techstore:

Decongelare automată

Este o funcție foarte importantă care protejează aparatele și crește durata de funcționare în parametri optimi. Orice aparat frigorific necesită dezghețare periodică, cel puțin o dată la 2-3 luni. Vitrinele frigorifice folosesc un sistem de decongelare automată, iar apa se depozitează într-un recipient disponibil în partea din spate a aparatului. Apa se evaporă așa că nu este nevoie să intervii în procesul de decongelare a vitrinei.

Termostat

Acest dispozitiv permite controlarea temperaturii. Fiecare tip de produs are nevoie de o temperatură optimă pentru a se menține proaspăt o perioadă mai lungă de timp. Termostatul permite reglarea temperaturii și menținerea acesteia constantă. Permite și optimizarea eficientă a consumului de energie.

Evacuare condens

Este necesară evacuarea condensului pentru a scăpa de aburirea geamurilor. Acest fenomen are loc atunci când aerul cald întâlnește aerul rece. Pentru a evita apariția condensului, de fiecare dată când este deschisă vitrina, se utilizează această funcție.

Iluminare cu led

Pentru o prezentare exemplară a produselor se folosesc luminițe pe led la interior. De regulă vitrinele luminate atrag mai des atenția trecătorilor dar și a clienților aflați în magazin. Iluminarea interioară se poate face și cu lămpi, dar led-urile sunt mai atractive și se pot seta pe mai multe culori.

Picioare/roți ajustabile

Orice vitrină are nevoie de picioare sau roți ajustabile astfel încât să aibă o mobilitate mai bună. E nevoie uneori ca vitrina frigorifică să fie mutată sau să se înalțe câtiva centimetri. De asemenea, un geam rabatabil va permite accesul mult mai ușor la produsele din interior. 

Este indicat ca la achiziționarea unei vitrine frigorifice să verifici cu atenție toate funcțiile astfel încât să răspundă nevoilor tale. Vitrina va atrage nu doar privirile trecătorilor ci și vânzări mai mari.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter