(P) Tu cum sărbătorești Crăciunul?

Publicat pe

Perioada sărbătorilor de iarnă vine împreună cu o cursă contra-cronometru pentru cadouri. Cele mai multe dintre noi ne întrebăm care a fi cel mai potrivit pentru bărbații important din viața noastră și cum să valorificăm cât mai frumos momentele deosebite petrecute împreună. O alegere potrivită pentru clipele remarcabile sunt vinurile din portofoliul THE ICONIC ESTATE. Liniștite sau spumante, acestea transformă atmosfera sărbătorilor de iarnă într-o experiență unică, memorabilă.

Prahova Valley Merlot se potrivește serilor de iarnă dedicate pasiunii și relaxării, având o consistență catifelată și ușoară, taninuri fine, aromă de prune uscate și cireșe negre. Toate acestea conferă atmosfera caldă de Crăciun, roșul intens al vinului asortându-se cu decorațiunile specifice ale acestei perioade. Vinul sec și viguros a fost maturat în baricuri de stejar franțuzesc, până la 4 luni iararoma puternică și parfumul condimentat al acestui vin deschid scenariile sărbătorilor de iarnă într-o notă interesantă și jucăușă.

Pentru că sărbătorile de iarnă sunt contextul ideal pentru intimitate, iar puțină efervescența este unicul detaliu care lipsește pentru a condimenta o seară ideală cu partenerul de viață, spumantul Millenium Demisec Rose, este acea scânteie care aprinde strălucirea nopților de iarnă.  Aromele de fructe roșii care se împletesc cu parfumul florilor proaspete, sunt o carte de vizită excelentă a celei care oferă acest cadou, descriindu-ți rafinamentul alegerilor și importanța persoanei cu care alegi să îl deguști. Metoda de fermentantare Charmat, utilizată la crearea acestui spumant, soiul Pinot Noir și nuanța somon creează vinul ideal pentru celebrarea bucuriei, asortându-se în același timp cu strălucirea Crăciunului.

Dacă îți dorești să optezi pentru un vin liniștit, care să însoțească relaxarea, cupajul celor trei soiuri ale lui Byzantium Blanc, este exact ceea ce căutai. Sauvignon Blanc, Fetească Albă și Chardonnay își împletesc aromele pentru a oferi momente de neuitat, în compania celor mai speciale persoane din viața ta. Acesta este un vin care ar trebui să fie nelipsit pe masa sărbătorilor de iarnă, deoarece versatilitatea sa este redată de posibilitățile de asociere cu preparate din bucătăria asiatică, pește și salate, fiind un excelent 'respiro' între mesele și evenimentele solicitante care însoțesc Crăciunul.  Elementul exotic este scos în evidență prin aromele de litchi și ananas, iar acest detaliu va înlătura orice urmă de îndoială referitoare la monotonia care poate interveni în preajma acestei sărbători.

Pentru că această perioadă a anului este despre a oferi, de ce să nu oferi ceva de neuitat, cum ar fi o experiență? Amintirile celor mai reușite sărbători țin întotdeauna de gust, iar vinurile THE ICONIC ESTATE sunt ambasadorii bunului gust. Toate pot fi găsite aici : https://www.iconicestate.shop/

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter