Reacția Oanei Zăvoranu atunci când a aflat că Nicolae Guță a făcut o pasiune pentru ea. „Niciodată nu m-am gândit”

Publicat pe

După ce Nicolae Guță a afirmat că o admiră foarte mult pe Oana Zăvoranu și că este „flebețea' lui, actrița a avut prima reacție în stilu-i caracteristic. Vedeta a fost de părere că s-a exagerat mult pe această temă.

Reacția Oanei Zăvoranu atunci când a aflat că Nicolae Guță a făcut o pasiune pentru ea. „Niciodată nu m-am gândit'Reacția Oanei Zăvoranu atunci când a aflat că Nicolae Guță a făcut o pasiune pentru ea. „Niciodată nu m-am gândit'

În urmă cu ceva timp, s-a spus că  Nicolae Guță dezvoltase o pasiune pentru Oana Zăvoranu și că îi trimite brunetei mai multe mesaje.

Deși la început s-a simțit flatată, mai târziu Oana Zăvoranu a fost extrem de deranjată de gesturile manelistului. 

„N-aş putea să afirm niciodată, în viaţa asta, că pot să beau din acelaşi pahar cu două paie cu marele Guţă. Niciodată nu m-am gândit că aş putea avea norocul unui asemenea om, alături de mine. Îl respect, dar să nu exagerăm, totuşi!”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Spynews, în urmă cu ceva timp.

Reacția lui Mircea Badea, după ce a aflat că Nicolae Guță și-a tatuat numele pe frunte

Nicolae Guţă şi-a tatuat prenumele pe cap, reuşind să intre în atenţia publică încă odată, după o perioadă în care nimeni nu știe ce mai face cântărețul

„Ieri am aflat că Nicolae Guță are 11 copii. Borcea are doar nouă. Ghiciți ce a făcut Nicolae Guță? Și-a făcut un tatuaj pe cap.

Este mult mai tare decât al lui Mike Tyson. Și-a tatuat numele. Nu există ceva mai tare pe pământ. Eu acum am aflat. E important dacă uiți cum te cheamă. Te uiți în oglindă', a spus Mircea Badea la Antena 3, potrivit Spynews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter