Au fost anunțați primii concurenți „Survivor România” 2020. Ce vedete se aruncă în lupta pentru supraviețuire

Publicat pe

„Survivor România', se pregătește să își arunce concurenții în lupta pentru supraviețuire. Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni și Asiana Peng sunt doar câteva dintre vedetele care își vor ascuți simțurile și își vor pune la bătaie strategiile că să reziste în ceea ce va fi cea mai inspirațională și provocatoare experiență televizată.

Au fost anunțați primii concurenți „Survivor România' 2020. Ce vedete se aruncă în lupta pentru supraviețuireAu fost anunțați primii concurenți „Survivor România' 2020. Ce vedete se aruncă în lupta pentru supraviețuire

Jungla din Republica Dominicană le va întinde concurenților capcane, îi va epuiza, le va testa limitele și îi va arată în față milioanelor de telespectatori traversând o serie de emoțîi și întâmplări, departe de cei dragi și condamnați să supraviețuiască în condiții vitrege.

Ruby (Ana Claudia Grigore) este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, a lansat o serie de piese de succes și a susținut zeci de concerte internaționale. Primul ei disc single, „Touch Me' (2010), s-a bucurat de succes nu numai în România, ci și în străînătate. Au urmat piese precum 'Miracle of Love', „Stinge lumina', „Băiat de bani gata' (feat Pacha Man), „De la distanță', „Condimente', „Tată', „Rochia mea', lista pieselor fiind una impresionantă, iar Ruby devenind una dintre cele mai valoroase și prolifice artiste din România. 

„Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merită să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajută cel mai mult în această încercare', spune Ruby despre calitățile pe care mizează în competiție.

 Actor carismatic, prezența plină de energie și umor în showbiz-ul autohton, Augustin Viziru surprinde de fiecare dată prin aparițiile sale. Publicul  l-a putut urmări atât pe micul ecran,  în seriale, producții de lungmetraj și reality-show-uri, dar și pe marile ecrane. Augustin Viziru a avut și o îndelungată carieră sportivă, a practicat tenis până la vârstă de 17 ani, tot în acea perioada descoperea și competițiile de biliard. Are în palmares și titluri de campion național și balcanic și e recunoscut că unul dintre cei mai buni jucători profesioniști de biliard din România. Provine, de altfel, dintr-o familie de sportivi, mentor fiindu-i chiar bunicul sau, Gheorghe Viziru, valoros jucător de tenis și cel care i-a antrenat pe legendarii Ion Țiriac și Ilie Năstase. 

„Îmi doresc să mă descopăr pe mine, e mai mult decât un show de televiziune, sunt sigur că o asfel de competiție scoate ce mai bun sau ce e mai rău din ține. Te obligă să te adaptezi, să faci conexiuni, să te autodepășești, să devii mai inteligent. Toată viață mea mi s-a spus ce bun sunt și ce talentat sunt și am crezut că e suficient, nu a trebuit să mă lupt să obțîn ceva. Acum realizez că trebuie să fac niște eforturi și vreau să văd cât de departe pot merge', spune Augustin Viziru despre participarea la „Survivor România'. 

Doi sportivi au acceptat marea provocare

 Multiplu campion național la Juniori, Tineret și Seniori, Cezar Juratoni este în prezent boxer profesionist. În această calitate, a susținut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.  Sportivul crede că rezistență fizică și inteligență ii vor fi aliați în această competiție extrem de dura. 

 „Sunt sigur că voi face față acestui concurs. Punctele mele forțe sunt rezistență, viteză, inteligență. Reușesc să mă adaptez foarte repede în orice situație. Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face față cu brio oricărei încercări ', declara Cezar Juratoni.

 O apariție exotică la „Survivor România' este Asiana Peng, gimnastă care a făcut parte din lotul olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares.  A concurat la numeroase competiții naționale și internaționale, a obținut numeroase titluri la barna și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Asiana Peng mizează în această competiție pe puterea ei de adaptare și pe faptul că nu ii este teamă de nimic. 

„Sunt rezistență, am capacitatea de a face față oricărei provocări. Sunt obișnuită cu cantonamentele și cu reguli stricte, spartane', spune sportivă.

Abandonați în mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor trece prin foarte multe încercări,  vor fi nevoiți să își construiască adăpost, să își procure hrană, să își găsească aliați in mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor încercări limita se va află un singur câștigător.  

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter