Selena Gomez: Provocările vieții îți arată cine ești cu adevărat

Publicat pe de Catalina Cristescu

După ce a dispărut de pe Instagram, Selena Gomez revine cu un mesaj pentru noul an și recunoaște fără rușine încercările emoționale prin care a trecut. 

De provocări în mod cert nu a dus lipsă Selena Gomez. Bogată, tânără, frumoasă, admirată de o lume întreagă și cu record de 144 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Dar asta nu a protejat-o de suferință. A trebuit să facă un transplant de rinichi, apoi o nouă operație pentru că rinichiul și-a schimbat poziția, iar asta o punea în pericol.

A crezut că și-a găsit fericirea în brațele lui The Weeknd care a părăsit-o întrucât voia să se concentreze pe carieră. Dar asta nu l-a împiedicat să se concentreze din nou și pe Bella Hadid.

Citește și:

S-a săturat de frumusețea fabricată! Yolanda Hadid a renunțat la silicoane și botox și arată mai bine ca oricând

Neglijență sau asumare? Januhairy și vedete care nu se epilează

Echilibrul părea restabilit în relația cu Justin Bieber, dar cum familia ei nu a vrut să-l accepte, povestea s-a încheiat.

Ulterior, Bieber după o lună de relație cu Hailey Baldwin a cerut-o în căsătorie pe fata actorului Stephen Baldwin și apoi s-au căsătorit în secret.

Și acestea sunt doar problemele cunoscute presei, încât nici nu e de mirare dispariția cântăreței din mediul online și mesajul recent de pe contul său de Instagram:

„A trecut ceva vreme de când nu ați avut vești de la mine, dar vreau să vă urez tuturor un an nou fericit și să vă mulțumesc pentru dragoste și suport.

Anul trecut a fost în mod cert un an de auto-analiză, provocări și creștere. Întotdeauna provocările sunt cele care-ți arată cine ești și ce ești capabil să depășești.

Credeți-mă, nu e ușor, dar sunt mândră de persoana care devin și abia aștept noul an. Vă iubesc pe toți. ”

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter