Semne că îl vezi mai mult decât pe un prieten cu beneficii

Publicat pe de Catalina Cristescu

A început ca o aventură dar continuați să vă întâlniți. Crezi că faci asta numai pentru sex? Semne că îl vezi mai mult decât pe un prieten cu beneficii.

În mod cert eşti atrasă sexual de el, altfel întâlnirile nu continuau, dar eşti sigură că nu-ți place el ca persoană și de fapt îți dorești o relație de cuplu? Nu un prieten cu beneficii? Aceste elemente îți vor da de gândit.

Ești naturală în prezența lui

De regulă, în interacțiunile cu oamenii purtăm anumite măști. Dar cu el ești naturală și nici nu simți că e cazul să te prefaci, să pari ceea ce nu ești, ori să ai anumite rezerve.

Te simți extrem de confortabil cu el și poți să faci gafe, să spui glume, să fii foarte serioasă sau copilăroasă știind că el te acceptă așa cum ești tu.

Te întristezi când nu-i merge bine

Poate a avut o zi proastă la birou, a răcit, nu se simte bine. Lucrurile astea nu te lasă indiferentă, ai vrea să îi sari în ajutor, ba chiar te doare de parcă e vorba de tine.

Îți place să te cuibărești în brațele lui…

… și parcă acolo este cel mai sigur și cel mai plăcut loc din lume. Nici nu trebuie să stați de vorbă, doar să te țină în brațe.

De asemenea tânjești să te îmbrățișeze când vă culcați și să te trezești cuibărită la pieptul lui.

Citește și:

Îți place un bărbat? Semne care îți arată că și el e interesat de tine

Vrei o viață sexuală mai bună? Ce greșeli să nu faci în pat

Prezența lui te relaxează

Ai și tu problemele tale, te confrunți cu stres la serviciu. Dar când ești cu el, parcă toate aspectele negative ale vieții dispar, iar timpul se oprește în loc.

Ți se face dor de el

Peste zi îți vine să-l suni, să îi dai mesaje, să afli cum i-a fost ziua, să îi spui bună dimineața sau noapte bună. Ți-ai dori să îl vezi sau să vorbiți mai des.

Să petreceți timp împreună și să interacționați mai mult, nu doar la nivel de așternut…

 

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter