Sexting! 3 motive să dai mesaje cu conotații sexuale

Publicat pe de Catalina Cristescu

Știi despre sexting, iar azi e la ordinea zilei, indiferent de vârstă. Dacă nu ești foarte ok cu ideea de sexting, iată în ce situații este chiar indicat.

Ai nevoie de exercițiu

În mod cert sexting-ul îți pune mintea la contribuție și îți stoarce până și ultima urmă de creativitate. Așa că de ce să nu fie pur și simplu un exercițiu care-ți stimulează sexualitatea și te ajută să fii mai dezinhibată?

Nici nu trebuie să te întâlnești cu persoanele respective, pur și simplu să-ți exersezi capacitățile de a seduce, a provoca prin… cuvinte.

Citește și:

4 motive psihologice care explică de ce înșală bărbații

Studiu: cât de des avem fantezii sexuale cu altcineva decât partenerul de cuplu

Dacă ești timidă și nu ai încredere în tine

Te înroșești cu totul, te blochezi, și crezi că nu poți da gata un bărbat? Ești timidă, nu ai încredere în tine, iar sexting-ul are un mare avantaj: ești în mediul online ce funcționează ca un paravan.

Așa că protejată de ecranul telefonului sau calculatorului poți avea mai mult curaj decât față în față.

Iar când masculul sau masculii de la celălalt capăt al comunicării sunt în delir… deja începi să ai mai multă încredere în tine și în feminitatea ta.

E util în cuplu

Folosește sexting-ul ca preludiu sau cârlig sexual pentru partenerul tău. Picateriile de genul asta sunt benefice relației, mai ales dacă pasiunea s-a diluat, sunteți prinși în rutină.

Dar nu folosi sexting-ul exagerat căci își va pierde valoarea, și nici când a ieșit la o bere cu băieții întrucât o va percepe ca o modalitate de control.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter