Postul Paștelui. Rețetă pentru supă rapidă cu legume și tăieței, de post

Publicat pe

Supele de legume sunt excelente în perioda virozelor pentru că au un cantitate importantă de vitamine și minerale, hidratează și hrănesc în același timp. În timpul Postului Paștelui, vă recomandăm o supă rapidă, din legume și tăieței, pe care o puteți găti acasă, după o rețetă simplă.

Ingredientele pentru 8 porții de supa de legume cu tăieței

  • 3 morcovi mari
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1/2 țelină medie
  • 2 bucăți de păstârnac
  • 1 ceapă uscată
  • sare și piper dupa gust
  • aproximativ 2l apă
  • 150 gr taieței, fără ou
  • pătrunjel

Cum se prepară supa de legume cu tăieței

Se pune apa într-o cratiță, iar când începe să fiarbă adăugăm legumele tăiate, în prealabil, în bucăți mici.

Adăugăm uleiul, sarea, piperul și ce alte condimente ne mai plac și lăsăm totul să fiarbă până când se înmoaie legumele. Când acestea sunt gata, în jur de 30 de minute, adăugăm tăiețeii și oprim focul.

La final adăugăm pătrunjelul tocat fin!

Sursa: bucataras.ro

Citeste si:

Rețetă pentru gogoși pufoase, de post, fără lapte și ouă

Cum se prepară maioneza de post, fără ouă / Rețetă simplă

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter