Mama Danielei Crudu refuză carantina! Abia a venit din Italia și în loc să stea în autoizolare, se plimbă prin parc cu cele două fiice

Publicat pe

Recent întoarsă din Italia, mama Danielei Crudu nu respectă regulile impuse de către autorități și se plimbă în București, împreună cu cele două fiice.

Mama Danielei Crudu refuză carantina! Abia a venit din Italia și în loc să stea în autoizolare, se plimbă prin parc cu cele două fiiceMama Danielei Crudu refuză carantina! Abia a venit din Italia și în loc să stea în autoizolare, se plimbă prin parc cu cele două fiice

Mama Danielei Crudu ar fi vrut să vină în România în urma episodului în care vedeta a fost bătută de iubitul său croat. Cum nu a putut să facă asta atunci, mama brunetei a venit de curând în România.

Deși conform regulilor emise de către autorități, toate persoanele care se întorc recent din străinătate, mai ales din zonele roșii, precum Italia care este unul dintre cele mai afectate state în momentul de față, trebuie să stea izolate la domiciliu, timp de 14 zile, mama Danielei Crudu a decis să iasă la plimbare prin Capitală.

Florica Crudu a plecat din România de mai bine de 10 ani, stabilindu-se în Italia.

'Sunt în Italia de 10 ani şi voi mai sta aici pentru că am un contract de respectat. Primii doi ani au fost foarte grei. Nu mi-e ruşine să spun că am făcut tot felul de munci, am lucrat inclusiv la negru. Acum am un loc de muncă stabil, am rezidenţă în Italia şi este mult mai bine. În România vin cam de două ori pe an', povestea mama Cruduței la Antena 1, cu ceva timp în urmă. 


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter