O nouă ediție Otravă pentru Codin! Otravă și Ioana State dezbat cu umor subiectele momentului: Protestul PSD, Gay Pride și... Simona Halep

Publicat pe

O nouă ediție Otravă pentru Codin! Cum Codin este plecat, Otravă are…. o invitată specială: Ioana State, finalistă iUmor! Dezbat împreună, cu tact si ironie, subiectele momentului: protestul PSD, Gay Pride și… meciul de Grand Slam al Simonei Halep!

 

Cum Codin Maticiuc a plecat într-o nouă călătorie și l-a lăsat singur pe Otravă, bloggerul s-a văzut nevoit să aducă un invitat la înălțime pentru ediția de azi a emisiunii Otravă pentru Codin, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 21.00. Cine îi va fi alături lui Otravă? Ioana State, finalista iUnor, tânăra care a cucerit Internetul cu textele ei savuroase.

Evenimentele din weekend au fost imposibil de trecut cu vederea. Miting-ul PSD, Parada Gay și Grand Slam-ul câștigat de Simona Halep sunt cele trei știri majore pe care Otravă și Ioana le dezbat azi. În stilul lor caracteristic, cu tact, umor și ironie, așa cum ne-au obișnuit de fiecare dată în emisiunea Otravă pentru Codin.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter