Greșeala de îngrijire și styling care-ți face părul gras sau îmbâcsit

Publicat pe de Catalina Cristescu

Ai o mulțime de produse pentru îngrijirea părului, însă dacă nu le aplici corect rezultatul este dezastruos. Ce greșeală de îngrijire și styling trebuie să eviți. 

Greșeala de îngrijire și styling care-ți face părul gras sau îmbâcsitGreșeala de îngrijire și styling care-ți face părul gras sau îmbâcsit

Din start trebuie să știi că anumite produse sunt formulate pentru a fi aplicate la rădăcină, altele de la jumătatea părului către vârfuri.

Această diferențiere nu este întâmplătoare sau un artificiu de marketing! Ingredientele au diferite efecte asupra părului, de aceea este esențial să respectăm specificațiile producătorului.

Citește și:

Greșeală de styling: cum îți sabotezi singură coafura

Adio celulită! Top 10 produse anticelulitice

Spray-urile sau pudrele pentru volum, șampoanele uscate întotdeauna se aplică la rădăcină. Acestea au tendința de a absorbi excesul de sebum, usucă, și imaginează-ți cât de tare ți-ar usca părul dacă le aplici pe toată lungimea sa.

Uleiurile, serumurile, cremele, măștile îmbracă părul de la jumătate către vârfuri. Dacă acest tip de produs intră în contact cu scalpul și rădăcinile ești pe calea sigură către părul gras și îmbâcsit care va arăta teribil.

Așadar evită să pui produsul nepotrivit în locul nepotrivit. Și da, chiar și o dată strică!

Nu rata aceasta masca pentru par gras! E exact ce trebuie,

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter