4 Motive pentru a-ți cumpăra o mașină de spălat de Black Friday

Publicat pe

Black Friday este cel mai mare eveniment de reduceri din an, motiv pentru care foarte multe persoane își fac liste de cumpărături și își propun să obțină discount-uri generoase la produsele de care au nevoie.

Cel mai adesea, de Black Friday lumea își schimbă electrocasnice. Aceste aparate au prețuri destul de mari în general, așa că orice promoție este binevenită. Iar dat fiind faptul că în oferta pe care Demax.ro a pregătit-o pentru ziua cu cele mai mari reduceri din an se regăsesc o mulțime de modele de mașini de spălat, în acest articol ne-am decis să îți oferim 4 motive pentru a-ți cumpăra și tu o mașină de spălat la reducere:

Vei găsi reduceri considerabile

Achiziționarea unei mașini de spălat reprezintă o investiție destul de costisitoare, motiv pentru care orice discount prinde bine. Iar dat fiind faptul că Black Friday include promoții care pot trece chiar și de 50%, putem spune fără rețineri faptul că reprezintă o oportunitate de care ar trebui să profiți.

Prin urmare, dacă ai nevoie de o nouă mașină de spălat, din cine știe ce motive, cu siguranță te va încânta ideea de a face economie, profitând de discount-urile generoase impuse cu ocazia Black Friday.

Meriți o mașină de spălat mai bună

În ultimii ani, mașinile de spălat rufe au evoluat destul de mult. Astfel, modelele disponibile astăzi în comerț te încântă cu un număr mare de funcționalități și tehnologii cu ajutorul cărora spălatul rufelor devine mai plăcut, mai eficient și mai ușor ca niciodată.

Prin urmare, de ce să nu profiți și tu de toate aceste funcții inteligente care au grijă de rufele tale? Sigur, în mod normal aceste masini de spalat performante pot fi destul de scumpe, însă Black Friday îți oferă oportunitatea de a le cumpăra la un preț accesibil.

Poți cumpăra o mașină de spălat mai economică

Economii poți face nu numai profitând de prețurile reduse, ci și alegând un model notat cu o clasă energetică superioară, astfel încât să poți face economii pe termen îndelungat. Alegând o mașină de spălat economică, te vei bucura apoi te facturi mai mici la apă și energie, ceea ce sigur te va încânta.

Oferă atenție clasei energetice a mașinii de spălat rufe dorite și asigură-te că alegi modelul cel mai eficient, întocmai pentru a avea parte de un consum cât mai redus cu putință.

Găsești mașini de spălat silențioase

În final, un ultim motiv pentru care ar trebui să ai în vedere oferta de Black Friday pe care Demax a pregătit-o este faptul că vei putea comanda o mașină de spălat mult mai silențioasă. Dacă cea pe care o deții în prezent produce mai mult zgomot decât ți-ai dori, cu siguranță ai visat deseori la deținerea unei mașini de spălat rufe care să producă un nivel de zgomot cât mai redus. 

Ei bine, acum este momentul să îți cumperi una! Vei putea găsi modele cu un nivel de zgomot scăzut la prețuri cu adevărat accesibile, iar astfel vei rezolva o problemă care sigur ți-a provocat mult disconfort de-a lungul timpului.

Demax organizează Black Friday în data de 12 noiembrie, motiv pentru care ar trebui să fii cu ochii pe reducerile pe care marele magazin online le va avea!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter