Ce a făcut și cum s-a afișat Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

Publicat pe

Niculina Stoican a făcut un gest emoționant la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian, după ce impresarul lui i-a adus acuzații grave. Ea, alături de alți colegi de breaslă, l-au condus pe artist pe ultimul drum. Cântăreața de muzică populară a fost surprinsă într-o ipostază sfâșietoare, în care-l plângea pe regretatul solist. Iată cum s-a implicat în ceremonia de astăzi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Niculina Stoican a fost protagonista unui gest emoționant astăzi, la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. După impresarul lui i-a adus acuzații grave, susținând că regretatul maestru s-ar fi pensionat din cauza ea, ea s-a implicat în ceremonia organizată în memoria artistului. Ea a dirijat mașina care transporta coroanele cu flori și nu numai.

Astăzi, pe 10 noimebrie 2021, a avut loc înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Moartea fulgerătoare a artistului a cutremurat o țară întreagă, fiind iubit de mii de oameni. Printre cei care l-au condus astăzi pe ultimul drum s-a aflat și Niculina Stoican. Recent, ea a fost acuzată de impresarul solistului că s-ar fi pensionat din cauza ei.

Citește și: Detalii din ancheta morții lui Petrică Mîțu Stoian.Când ar putea fi considerat malpraxis

Citește și: Primele imagini de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Strigăt de durere:„Mîțu, nu pleca'

Citește și: Impresarul și sora lui Petrică Mîțu Stoian, audiați de procurori azi, în ziua înmormântării artistului:„A trebuit să spun tot ce știu'

Citește și: Oana Zăvoranu va fi consilier de imagine pentru primarul Cristian Popescu Piedone.Va lucra gratis

Ce a făcut Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

La scurt timp după moartea lui Petrică Mîțu Stoian, impresarul lui, Doru Gușman, a făcut o serie de declarații controveresate. Înainte de a fi înmormântat, sicriul cu trupul artistului a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase' din Craiova. Impresarul cântărețului a susținut cu tărie că maestrul nu și-ar fi dorit asta și că ar fi plecat din instituție din cauza Niculinei Stoican. Ea a negat cele spuse de bărbat, iar astăzi și-a făcut apariția înmormântarea colegului ei de breaslă.

Potrivit Wowbiz.ro, Niculina Stoican a fost văzută îmbrăcată într-un cojoc crem cu detalii tradiționale românești, la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Ea s-ar fi implicat foarte mult în organizarea umului drum al cortegiului regretatului artist. Cântăreața ar fi fost cea care ar fi dirijat organizarea mașinii ce transporta coroanele. Tot ea ar fi fost văzută la intrarea teatrului din Timișoara, în timp ce le oferea indicații persoanelor ce veneau cu flori. Imaginile le puteți vedea și AICI.

În plus, Niculina Stoican și alți colegi de breaslă ar fi organizat un ultim moment în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Ansamblul ar fi interpretat melodiile marelui solist, moment în care ea ar fi avut ochii plini de lacrimi. Potrivit cancan.ro, artista ar fi fost văzută în timp ce plângea și suspinea, atunci când îi cânta versurile melodiilor regretatului solist.

Niculina Stoican infirmă acuzațiile impresarului Doru Gușman

Niculina Stoican a infirmat acuzațiile venite din partea lui Doru Gușman. Contrar spuselor impresarului lui Petrică Mîțu Stoian, ea a susținut că nu s-ar fi certat niciodată cu marele interpret de muzică populară. A spus că declarațiile făcute de alte persoane nu o privesc și că fiecare face ceea ce consideră de cuviință.

„Nu am avut nicio ceartă cu Petre, nu ne-am certat niciodată, nu s-a întâmplat absolut nimic. Declarațiile altor persoane nu mă privesc, și le asumă, fac ce consideră de cuviință. Eu nu sunt certată cu nimeni, ca drept dovadă dumnealui a fost aseară, când Petre a fost aici la Ansamblu Folcloric Maria Tănase, a venit, a stat cât a considerat de cuviință dumnealui împreună cu familia. Au plecat, au venit, au rămas cei care au rămas, deci de unde discuțiile astea pe care le spune dumnealui?! Ce pot să comentez eu? Ce face, pentru mine nu are relevanță. Nu am cum să comentez.

Eu sunt manager de instituție. Eu nu pot să comentez hotărârile pe care le iau cu terțe persoane decât în cadrul instituției sau cu superiorii mei. Am luat legătura cu familia, însemnând sora lui, și am întrebat dacă este de acord să fie măcar o zi depus Petre la sediul instituției. I-am dat timp de gândire, s-au gândit, s-au sfătuit în familie și mi-a spus da, este de acord. De aici, eu am făcut demersurile necesare ca să-l aduc în instituție. Restul, de unde să știu eu de unde sunt nemulțumirile astea', a spus Niculina Stoican pentru WoWbiz.ro.

Sursă foto: Facebook, Wowbiz

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter