Primele imagini de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Strigăt de durere: "Mîțu, nu pleca"

Publicat pe

Au apărut primele imagini de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Sute de persoane s-au strâns să-l conducă pe ultimul drum pe îndrăgitul înterpret de muzică populară. Chiar în aceste momente, sicriul cu trupul neînsuflețit este dus către biserică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Update- Soborul a ajuns la Biserică, 9 preoți vor oficia slujba de înmormântare. Sicirul este introdus în aceste momente în lăcașul de cult. Zeci de persoane sunt în aceste momente în curtea bisericii, dar și în stradă. Oamenii au ieșit de la balcoane și l-au aplaudat pe Petrică Mîțu Stoian.

Primele imagini de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. În aceste momente, sute de persoane s-au adunat în fața Teatrului Marin Sorescu din Craiova, loc în care a fost depus sicriul regretatului artist. Îl aplaudă la scenă deschisă pe cel care a fost odată Petrică Mîțu Stoian.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat de la Teatrul Marin Sorescu din Craiova și dus în aceste momente la Biserică.

Citește și: Detalii neștiute despre familia lui Petrică Mîțu Stoian.Ce rude celebre avea regretatul artist

Citește și: Constantin Enceanu, lacrimi de durere la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian:„Îmi era ca un frate’

Citește și: Camelia Mitoșeru, în stare gravă la spital. Prima reacția a lui Mihai Mitoșeru:„Mă rog la Dumnezeu’

Citește și: Adriana Trandafir de la Asia Express a fost în moarte clinică:„M-am desprins din mine și am văzut…’

Primele imagini de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

Cele mai emoționate imagini de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară este condus pe ultimul drum astăzi. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost ridicat de la Teatrul Marin Sorescu din Craiova și dus către biserică.

Sute de persoane îl conduc pe ultimul drum pe unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră. Mulțimea strigă: „Mîțu, nu pleca!”. Cu greu, fanii și apropiații își pot găsi cuvintele necesare pentru a transmite ceea ce simt în aceste momente.

După ce i se va face o slujbă la Biserica din Craiova, va fi condus pe ultimul drum către cimitirul Ungureni din Craiova, loc în care maestrul își va dormi somnul de veci.

Cu doar câteva săptămâni înainte, de parcă ar fi presimțit moartea, Petrică Mîțu Stoian și-a pregătit crucea și mormântul. Pe marmura neagră, artistul a scris câteva rânduri de la Veronica Micle, care te fac să tresari în momentul în care le citești.

„Și pulbere, țărână de tine s-a alege/ Căci asta e a lumii nestrămutată lege, /Nimicul te aduce, nimicul te reia/Nimic din tine-n urmă nu va mai rămânea„, este scris în partea de sus.

Artistul va fi îngropat lângă cea mai importantă femeie din viața lui

Intrepretul de muzică populară, care s-a stins din viață în data de 6 noiembrie 2021, va fi îngropat lângă impresara lui, Maria Gușman. O femeie la care a ținut foarte mult, iar moartea acesteia l-a afectat destul de tare. Petrică Mîțu Stoian spunea că a slăbit 25 de kilograme, după ce impresara și prietena lui a trecut la cele veșnice.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor, în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit. M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment', a mărturisit Petrică Mâțu Stoian la Pro TV. „Mă simt mai bine așa, mai suplu. Încap în haine în care înainte nu le mai puteam purta. Am acum 74 kg', a spus el, recent, potrivit Click.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter