Ce este sistemul de management al flotei?

Publicat pe

Tehnologia modernă s-a infiltrat tot mai mult în viețile noastre și le-a făcut mult mai ușoare datorită accesului mult mai rapid la informații permanent actualizate. Într-o lume atât de dinamică precum este cea contemporană, viteza de reacție în orice situație este esențială și reprezintă cheia pentru succes.

Atunci când vine vorba de gestionarea unei flote, planul este extrem de important pentru a obține un randament satisfăcător, care să aibă un impact pozitiv asupra profitului încasat. De aceea, au apărut sisteme de management telematice ale flotei, care sunt extrem de utile indiferent de numărul de vechicule pe care le dețineți.

    Acest sistem vă permite să dețineți în permanență controlul în ceea ce privește conducerea flotei, pentru că veți putea fi permanent la curent cu tot ceea ce se întâmplă cu aceasta. Sistemul are menirea de a furniza datele privitoare la locație și a felului în care vehiculele sunt utilizate pe tot parcursul programului de lucru. Acesta vă va permite să îmbunătățiți considerabil randamentul și să optimizați tot ceea ce ține de activitatea desfășurată.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării unui sistem de management al flotei:

  • Îmbunătățește productivitatea întregii echipe datorită coordonării mai eficiente.
  • Reduce consumul inutil și pierderile de carburant, implicit și costurile care derivă din acestea.
  • Permite evaluarea comportamentului șoferilor in trafic și corectarea anumitor comportamente neadecvate, dacă este cazul, deoarece sistemul asigură inclusiv monitorizarea vitezei de circulație, accelerarea și frânarea bruscă, care pot deveni periculoase.
  • Are un impact pozitiv asupra mediului înconjurător deoarece ajută la reducerea poluărri cu un procent demn de luat în seamă.
  • Ajută la optimizarea rutelor, astfel încât să fie in folosul clienților și al angajaților în aceeași măsură.
  • Vă ajută să întrețineți o afacere competitivă și să vă întăriți pozițiile pe piața pe care activați.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să optați pentru cele mai avansate și mai automatizate metode de manageriere a flotei, mai ales dacă acesta este extrem de numeroasă. Totuși, chiar dacă în prezent numarul vehiculelor pe care le aveti la dispoziție este redus, un astfel de sistem vă poate ajuta la lărgirea orizonturilor, astfel încât să evoluați cât mai mult și să ajungeți din urmă cei mai mari competitori de pe piață, care deja folosesc de mult timp tehnologiile moderne.

Pentru a vă bucura de satisfacțiile corecte trebuie să folosiți sistemul în mod corect, dar și să optați pentru unul de calitate, care să funcționeze ca la carte. Un sistem care nu funcționează așa cum ar trebui este mai gravă decât absența unui ajutor tehnologic. A vă baza pe informații inexacte sau total greșite poate da totul peste cap.

De aceea, vă recomandăm să alegeți sisteme concepute de specialiști, care au fost testate în prealabil și se bucură de o recunoștință deosebită din partea utilizatorilor. Tracking Fox este unul dintre cele mai moderne și performante disponibile pe piață, care vă oferă în același timp un raport calitate-preț pe care nu în puteți ignora. Acesta funcționează cu orice mașină produsă după 1996, ceea ce reprezintă un avantaj în comparație cu sistemele care nu acceptă decât mașini mai noi.

Alegeți produse și servicii de cea mai înaltă calitate pentru un management eficient și sigur al propriei afaceri!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter