Cele mai așteptate filme horror din 2023

Publicat pe

2023 se anunță un an promițător pentru cei pasionați de filme horror. Deja au fost confirmate mai multe producții care se anunță a fi foarte interesante. Iată câteva dintre cele mai așteptate în rândurile următoare.

Unwelcome

Așteptat pentru a fi lansat pe 27 ianuarie, Unwelcome este regizat și scris de John Wright, din distribuția căruia fac parte Hannah John-Kamen, Douglas Booth, Jamie-Lee O’Donnell și Colm Meany. Povestea urmărește un cuplu care se mută într-o localitate din zonă rurală a Irlandei, însă viața lor liniștită este dată peste cap de problemele cu localnicii. Filmul este distribuit de Warner Bros și este o producție irlandezo-britanică.

The Last Voyage of the Demeter

Regizorul norvegian Andre Ovredal dă viață unui capitol din cartea Dracula scrisă de Bram Stoker în 1897. Capitolul se numește „The Captain’s Log” și este unul dintre cele mai interesante din carte. Lansarea producției celor de la Universal Pictures este așteptată pentru data de 11 august. Din distribuție fac parte Corey Hawkins, Aisling Franciosi, Liam Cunningham și David Dastmalchian. Aceasta este o nouă producție inspirată din cartea Dracula, considerată a fi una dintre cele mai bune din istorie, care a generat o mulțime de producții. Au fost lansate deja peste 100 de filme, iar unul dintre cele mai cunoscute este Dracula 2000. Au mai apărut și jocuri video ca Dracula 5: The Blood Legacy și Dracula: Resurrection, dar și jocuri de casino. Un exemplu este slotul Dracula, un titlu de referință din portofoliul companiei NetEnt, care lansează constant titluri de top. Slotul Dracula este inspirat din povestea originală a lui Bram Stoker, motiv pentru care simbolurile sunt Obiecte de Magie, o Doamnă fioroasă și diverse Amulete.

Knock at the Cabin

Filmul va fi lansat de cei de la Universal Pictures pe 3 februarie. Este un horror psihologic apocaliptic regizat de M. Night Shyamalan, bazat pe cartea The Cabin at the End of the World scrisă de Paul G. Tremblay. În distribuție îi găsim pe Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge și Nikki Amuka Bird. Knock at the Cabin urmărește povestea unei familii de trei persoane care pleacă într-o vacanță într-o cabană. Aceștia sunt luați însă ostatici de patru oameni care le cer să facă diverse sacrificii pentru a împiedica apocalipsa.

Scream VI

Scream este unul dintre cele mai cunoscute filme horror din istorie și o franciză adevărată. Este o continuare a filmului Scream din 2022, iar din distribuție fac parte Courtney Cox, Melissa Barrera, Jenna Ortega și Mason Gooding, care își păstrează rolurile din producția precedentă. Au mai fost adaugați și Dermot Mulroney, Henry Czerny și Samara Weaving, în schimb Neve Campbell a refuzat rolul. Lansarea este așteptată pentru data de 10 martie. Protagoniștii încearcă să lase în urmă traumele trăite la Woodsboro și să înceapă un nou capitol al vieții în New York City, însă nici aici nu scapă de probleme.

The Pope’s Exorcist
Acest film ar putea intra și pe lista cu cele mai așteptate filme din 2023. The Pope’s Exorcist are o distribuție de top, în care rolul principal îi revine lui Russell Crowe. Pe lista cu actori îi mai găsim pe Franco Nero și Alex Essoe, iar regizor este Julius Avery. Filmul este inspirat din povestea reală a părintelui Gabriele Amorth, care a fost exorcistul șef de la Vatican și a făcut peste 100 de mii de exorcizări. A murit la vârsta de 91 de ani, însă a scris două cărți înainte să se stingă din viață, care stau la baza acestui film. El a relatat cum a dus luptele pentru exorcizare. Lansarea filmului este așteptată pentru data de 7 aprilie.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter