Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express: "Părea că nu-i adevărat". Reacția fanilor

Publicat pe

Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express. Cele două concurente au format prima echipă eliminată din noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Experiența de pe Drumul Aurului s-a terminat pentru cele două gimnaste, iar fanii din mediul online au răbufnit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express. Telespectatorii emisiunii America Express au avut parte de o eliminare surpriză. Prima echipă care a ieșit din competiție în noul sezon este formată din Larisa Iordache și Diana Bulimar. Cele două au rămas surprinse când au aflat că trebuie să părăsească concursul.

Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express: "Părea că nu-i adevărat". Reacția fanilorLarisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express: "Părea că nu-i adevărat". Reacția fanilor

Irina Fodor a extras un vultur roșu pentru cele două concurete care au fost eliminate din concurs. Vestea a fost atât de surprinzătoare pentru cele două fete, încât Diana Bulimar a izbucnit în lacrimi. Gimnastele au demonstrat de-a lungul competiției că sunt puternice și s-au descurcat foarte bine la toate probele.

Citește și:Andreea Bălan a izbucnit în plâns la America Express. Ce a spus despre George Burcea, tatăl fiicelor ei: „A fost o adevărată lecție'

Citește și:Nelu Cortea a fost lovit de un taur la America Express. S-a ales cu o rană: „Era să mor de două ori”

Citește și:Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au certat la America Express. Ce reproșuri și-au făcut: „Niciodată nu mă asculți!'

Citește și:Concurenții de la America Express, mărturisiri în lacrimi despre decesele din familie. Puya: „Fratele meu a murit prea devreme. În ziua când s-a întâmplat m-a sunat și…'

Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express

Cursa pentru ultima șansă nu a fost una reușită pentru echipa formată din Larisa Iordache și Diana Bulimar. Cele două gimnaste au părăsit concursul America Express. Irina Fodor a extras un vultur roșu, iar vedetele au fost anunțate că trebuie să părăsească competiția.

Cursa pentru ultima șansă din a doua etapă de la America Express a fost una plină de adrenalină. Jean și Dinu, Ovidiu și Joaquin și Diana și Larisa au trecut prin momente dificile pentru a rămâne în competiție. Prima echipă care s-a salvat a fost cea formată din frații Gavril, urmată de Ovidiu și Joaquin. Pe ultimul loc s-au situat gimnastele, spre surprinderea tuturor. „Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales să fim în această cursă, eu deja voi pleca', a mărturisit Diana Bulimar cu lacrimi în ochi.

Ne bucurăm că v-am cunoscut. Ne pare rău că plecăm atât de repede pentru că ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici am trăit un amalgam de sentimente, excat ca în competiții și cred că ne-a ajutat un pic să ne mai împrospătăm sufletul cu această experiență. Evident că părea că nu-i adevărat, dar asta s-a întâmplat'', a adăugat și Larisa Iordache.

Larisa Iordache: „Am trăit un amalgan de sentimente”

Cele două gimnaste au avut un parcurs extrem de surprinzător la America Express, dar la cursa pentru ultima șansă, Larisa și Diana au ajuns pe ultimul loc. Din păcate, Irina Fodor a scos un vultur roșu, iar cele două gimnaste au părăsit competiția. Diana Bulimar și Larisa Iordache au transmis că sunt recunoascătore pentru experiența trăită la America Express.

„Am făcut în două săptămâni cât n-am făcut în jumătate din viață. Am făcut lucruri pe care n-am crezut vreodată că o să le fac. Autostopul, am dansat, am mâncat tot felul de mizerii. Ne bucurăm că v-am cunoscut.

Ne pare rău că plecăm atât de repede. Ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici, am trăit un amalgam de sentimente. Cred că ne-a ajutat să împrospătăm sufletul cu o așa experiență. Noi plecăm cu capul sus. Norocul nu prea a fost cu noi azi…', a spus Larisa Iordache.

Cum au reacționat fanii din mediul online

După ce Diana Bulimar și Larisa Iordache au fost eliminate de America Express, fanii au reacționat în mediul online. Majoritatea au criticat celelalte echipe care le-au votat pe Diana și Larisa în cursa pentru ultima șansă. În timp ce unii internauți le-au încurajat, alții sunt de părere că alte echipe din concurs sunt de vină pentru această primă eliminare.

„Nu meritau să ajungă acolo, au fost mereu primele și totuși au ajuns la eliminare din cauza celorlalți. Degeaba au muncit să fie în primele 3 mereu”, „Trist, pleacă o echipă competitivă, faină, educată și rămân minim 3-4 ce nu își au locul pe sticlă”, „Mulțumim, fetelor. Sunteți cu adevărat câștigătoarele acestui concurs, ați demonstrat asta. Sunteți cele mai bune. Îmi pare rău de plecarea voastră. Cursa voastră a fost de-a dreptul de finală„, au fost doar câteva dintre comentariile postate de internați pe pagina de Instagram a emisiunii.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter