Cine este Diana Bulimar de la America Express. A participat la Exatlon

Publicat pe .

Cine este Diana Bulimar de la America Express. Diana Bulimar formează o echipă cu Larisa Iordache, la America Express. Cele două vor avea parte de o experiență de neuitat și se vor întâlni cu provocări neașteptate. Diana Bulimar a decis să își testeze limitele pe Drumul Aurului. Iată cine este Diana Bulimar de la America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Am aflat cine este Diana Bulimar de la America Express. Emisiunea de la Antena 1 va începe pe 15 ianuarie. America Express-Drumul Aurului vine cu nou provocări pentru cele 9 echipe. Diana Bulimar se numără printre vedetele care și-au făcut curaj să plece în aventura vieții sale.

diana bulimar gimnasticadiana bulimar gimnastica

Diana Bulimar este una dintre cele mai apreciate gimnaste de la noi din țară. Concurenta de la America Express a renunțat la cariera de gimnastă, iar viața ei s-a schimbat radical. Împreună cu prietena ei, Larisa Iordache, vor merge în Guatemala, Mexico și Columbia.

Citește și: Cine este Ovidiu Buta de la America Express.A lucrat cu rapperul Kanye West și prezintă o emisiune alături de Iulia Albu

Citește și:Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express:'Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă. Oamenii ne avertizau cât de periculos este'

Citește și:Primele imagini de la America Express.Când începe emisiunea prezentată de Irina Fodor

Citește și:Irina Fodor, adevărul despre rivalitatea cu Gina Pistol și despre America Express:”În viața de zi cu zi…”

Diana Bulimar – Viață personală

Diana Laura Bulimar s-a născut pe 22 august 1995, în Timișoara. În vârstă de 28 de ani, Diana are 1.55 m și 44 de kilograme. Concurenta de la America Express are părul șaten și ochii căprui. Formează o echipă alături de Larisa Iordache în emisiunea de la Antena 1.

Diana Bulimar – Carieră

Copilăria a însemnat o perioadă foarte importantă pentru Diana Bulimar, deoarece atunci și-a ales cariera. A fost pasionată de gimnastică și a participat la multe concursuri. Diana se deosebea de celelalte fete deoarece era cea mai mică. Nadia Comăneci a fost persoana care a influențată să aleagă această carieră, iar cu ajutorul antrenorilor a ajuns campioană europeană și medaliată la Jocurile Olimpice.

După mai multe accidentări, Diana Bulimar s-a retras în 2016 din activitatea competițională. A rămas în domeniu vreme de șase ani și a antrenat copii. După ce s-a retras din domeniul sportului, s-a concentrat pe social media, unde are o comunitate mare de urmăritori. Tânăra nu e străină de lumea televiziunii, în trecut participând la Exatlon.

„Gimnastica m-a ales pe mine. Am avut foarte multe ghinioane în carieră, dar astea m-au făcut omul care sunt astăzi. Am avut în fiecare an câte o operație, dar am trecut peste. La mine s-a terminat printr-o operație la tendonul ahilian, atunci am zis stop. Mi-am dat seama că pot să continui cu sportul ca antrenoare', a povestit fosta gimnastă.

Dian Bulimar a scris o carte biografică

Concurenta de la America Express a fost pasionată de literatură și scris, iar în 2019 a lansat cartea biografică „Povestea lui Didi'. Diana Bulimar vorbește în cartea sa despre cele mai fericite evenimente din viața sa, dar și cele mai grele, precum accidentările suferite.

Am scris acolo despre toate poznele, inclusiv din școală și din gimnastică, dar și despre momente importante din viața mea, care m-au făcut omul care sunt astăzi. Am povestit și despre momentul în care m-am accidentat prima dată. E un capitol destul de mare și de dezvoltat legat de cum să nu renunți la visurile tale, să fii tu în continuare și să faci ceea ce-ți place', a povestit Diana Bulimar înainte de lansarea cărții.

Cine sunt concurenții de la America Express

Cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton