Cine este Vera Varvara, cel mai excentric și de lux Nail Artist de la noi? Până și Mădălina Ghenea o preferă! Află tot despre tânăra originară din Republica Moldova

Publicat pe .

Vera Varvara este Nails Artist, Trainer și Fondator al Școlii Varvara Nails Academy, una dintre cele mai bune școli din România în acest moment.
Parcursul ei profesional nu a fost unul simplu însă nu s-a lăsat niciodată doborâtă de greutăți și nici nu le-a considerat impedimente, ci mai degrabă lecții de dezvoltare personală. A copilărit și studiat în nordul Republicii Moldova, țara din care vin cei mai buni profesioniști din zona de beauty. A ajuns în București cu o mulțime de diplome și de visuri mărețe și a reușit, pas cu pas, să devină cel mai iubit Nails Artist și preferata vedetelor autohtone și de peste hotare. Nu puține au fost cele care au ales-o, iar printre ele i-au pașit pragul Mădalina Ghenea, Delia, Mălina Avasiloaie sau Geanina Ilieș.

După ce a absolvit zeci de cursuri în țară și străinătate, Vera a petrecut mii de ore în salon pentru a exersa și experimenta tehnici noi. Vera s-a născut talentată însă a știut că talentul singur nu este suficient, trebuie depuse eforturi pentru a evolua frumos și pentru a deveni cel mai bun. A muncit enorm și o face în continuare pentru că este într-o competiție cu ea însăși! Nu crede că este suficient să devii cel mai bun, este extrem de important să te și menții acolo, pe locul I.

10 ani mai târziu, Vera și-a văzut visul devenit realitate: Varvara Nails Academy este platforma suport pentru alte femei care își doresc o carieră în domeniu și vor să învețe de la cel mai bun. Varvara Nails Academy este locul în care, sub îndrumarea nail artistului Vera Varvara, femeile își regăsesc încrederea forțele proprii și puterea de a face alegeri diferite, de a-și găsi drumul corect în viață și de a începe o carieră nouă, plină de satisfacții pe toate planurile!

De multe ori, avem senzația că ne alegem noi domeniul însă, cum s-a întâmplat și în cazul meu, domeniul m-a ales pe mine. Pasiunea pentru frumos m-a făcut mereu să caut să inovez și să descopăr frumosul în tot și în toate. Îmi cumpăram singură tipsuri și le lipeam cu super glue, așa am descoperit că îmi plac unghiile lungi, deosebite, frumoase. La 16 ani, am făcut primul meu curs de bază la Chișinău. Și nu l-am făcut decât pentru că îmi doream să învăț să îmi fac unghiile corect și frumos. Dar cum s-a dus rapid veste printre prieteni, îmi vedeau unghiile și mă întrebau unde le fac așa că au aflat și ei că mi le fac singură, am început să fac primii bani din manichiură. Doi ani de zile în timpul liceului am lucrat la unghiile prietenilor, cunoștințelor și oamenilor către care aceștia mă recomandau. Am venit să fac facultatea la București și am lucrat și învățat în același timp. Am lucrat întâi la salon dar am decis destul de repede să pornesc pe cont propriu. Am studiat în continuare și am absolvit zeci de cursuri de perfecționare, și în țară și în afara ei. Am acumulat 10 ani de experiență înainte să pornesc Varvara Academy pentru că mi-am dorit să mă asigur că informația pe care o dau mai departe este cea mai bună de pe piață. Și este! În acest moment ofer cele mai complete cursuri de manichiură și arhitectură a unghiei din țară și mă pot lăuda cu zeci de absolvente care acum lucrează în cele mai bune saloane din țară sau au un business pe cont propriu.
Varvara Nails Academy nu a fost pentru mine niciodată doar despre manichiură și arhitectura unghiei, ci este un loc în care să descoperi cum poți deveni cu adevărat independentă. Varvara Academy este locul meu de suflet, a doua mea casă, locul în care fetele mele, așa cum îmi place mie să îmi numesc cursantele, descoperă frumusețea acestei meserii care poate deveni și pentru ele un destin.' – Vera Varvara

Varvara este numele de sfânt pe care îl poartă Vera așa că numele Varvara Nails Academy a venit firesc, așa cum se întâmplă cu toate lucrurile bune și frumoase din viață. Vera și-a dorit ca Varvara Nails Academy să nu fie o simplă școală de meserii ci locul în care cursantele sale să devină independente și stăpâne cu adevărat pe tot ceea ce învață aici. Astfel, după absolvire, Vera se ocupă personal de angajarea celor care își doresc să lucreze, și să capete experiență, în cadrul unui salon de top. Deoarece colaborează cu o mulțime de saloane de lux din București, dar și din alte orașe din țară, Vera încearcă de fiecare dată să găsească cele mai bune soluții pentru fiecare cursantă în parte.

Sursă foto: Vera Varvara ( https://instagram.com/vera.varvaraacademy?igshid=YmMyMTA2M2Y= )

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton