Cum arată vila cu cinci camere, din Snagov, în care locuiește Mirela Vaida: "Îmi zic vecinii că le-am distrus liniștea"

Publicat pe

Cum arată casa de lux, din Snagov, în care locuiește Mirela Vaida. Mirela Vaida este foarte mândră de casa în care locuiește alături de soț și cei trei copii. Pentru vedeta de la Acces Direct, vila superbă din Snagov a devenit căminul și oaza ei de liniște. Mirela Vaida și-a găsit locul perfect pentru a se relaxa împreună cu familia, departe de zgomotul din Capitală. Iată tot ce trebuie să știi despre casa de lux, în care locuiește Mirela Vaida.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa de lux, din Snagov, în care locuiește Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct este o femeie împlinită pe toate planurile. Are un soț care o iubește și împreună sunt părinții a trei copii minunați. Mirela Vaida și familia ei au fîcut o schimbare radicală în urmă cu ceva vreme, când au decis să părăseacă Bucureștiul și să se mute într-un loc mai liniștit, departe de poluare și agitație. Prezentatoarea a achiziționat o vilă superbă în comuna Snagov, județul Ilfov, în apropierea pădurii. Mirela Vaida este absolut îndrăgostită de casa cu cinci camere, îndeajuns de spațioasă pentru confortul întregii familii. Iată ce a declarat vedeta despre locuința sa.

Cum arată vila cu cinci camere, din Snagov, în care locuiește Mirela Vaida: "Îmi zic vecinii că le-am distrus liniștea"Cum arată vila cu cinci camere, din Snagov, în care locuiește Mirela Vaida: "Îmi zic vecinii că le-am distrus liniștea"

Cum arată casa de lux, din Snagov, în care locuiește Mirela Vaida

Mirela Vaida locuiește de ceva timp într-o casă de lux, spațioasă cu cinci camere, situată în afara Capitalei. Mirela Vaida s-a atașat foarte mult de viața la curte, în zona Snagov, unde are parte mai multă libertate și liniște, iar cei trei copii sunt fericiți acolo.

Deci ne-am mutat la casă nouă… Casă mare, cinci camere, spațioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, mânzii și copiii. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți.

Mai vedem și serpișori, fluturași și albine, că deh… Am vrut lângă pădure… E o liniște totală… Dar și prea multă liniște dăunează, că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… Mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea', a povestit Mirela Vaida pe canalul de YouTube.

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi

Citește și: Ce cadou a primit Mirela Vaida, de ziua ei, din partea soțului.A publicat imaginile

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează”

Mirela Vaida locuiește cu soacra ei

Mirela Vaida este căsătorită din 2009 cu soțul ei Alexandru, cei doi fiind părinții a trei copii. Având în vedere că ambii soți sunt foarte ocupați, Mirela Vaida primește un ajutor de nădejde când vine vorba de copii. Soacra prezentatoarei are mai mereu grijă de copii, mai ales că locuiește în aceeași casă, pentru a ajuta treburile zilnice.

„Aşadar, surprindere şi bucurie am simţit când am aflat că-mi vine soacra în ajutor, că la mine în casă e treaba: aspirat zilnic, pus la spălat 2-3 maşini de rufe, călcat cămăşi, lenjerii, pantaloni etc, făcut mâncare vreo 3-4 feluri, că suntem mulţi şi avem gusturi diferite, strâns jucării, şters praful, plimbat copilul mic, dus la activităţi diverse copiii mari, băiţa de seară, povestea de noapte bună etc, etc…

Asta e varianta fericită, când toţi sunt sănătoşi. În varianta în care toţi sunt bolnăviori, mai adăugaţi camere de garda, tratamente, comprese reci şi nopţi nedormite la cele de mai sus', a mai spus prezentatoarea.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă