Cu Stailer programarea la salon devine mult mai simplă

Publicat pe

Programările la saloanele de beauty nu au fost niciodată mai simplu de realizat ca până acum. Și asta pentru că a apărut aplicația Stailer, cu ajutorul căruia ne putem găsi hair stilistul preferat, în câțiva pași simpli. 

Industria de beauty este într-o continuă dezvoltarea, iar oamenii frecventează destul de des saloanele de înfrumusețare. Femeile mai cu seamă, nu merg doar pentru a face acele schimbări la păr sau manichiură. Se bucură în același timp de răsfăț și relaxare, pot cunoaște noi persoane, pot lega prietenii și pot afla noi trucuri de frumusețe. Practic, cel puțin odată pe lună saloanele sunt oaza lor de relaxare, în care scapă de gânduri negative și stres. 

Desigur, același lucru se întâmplă și în cazul bărbaților, doar că răbdarea nu este punctul lor forte. Tocmai de aceea aplicatia Stailer pentru programari online este o alegere excelentă. Faptul că ne putem programa online la un salon de hair and beauty ne ajută să ne eficientizăm timpul. Putem găsi instant un loc liber pe scaunul unui hair stilist în mai puțin de 5 minute. 

Cu aplicația Stailer ai libertatea de a alege salonul și hair stilistul potrivit nevoilor tale 

Sezonul cald se apropie cu pași repezi, la fel și sezonul evenimentelor importante la care trebuie să participăm și nu putem merge oricum. Avem nevoie de o programare la un salon de hair and beauty, fie pentru un make-up, un tuns, vopsit sau o manichiură. 

Și de ce să pierdem ore întregi, sunând de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber, când ne putem programa instant cu ajutorul aplicației Stailer? Oricând ai nevoie fă și tu o programare simpla online cu Stailer și vezi care sunt beneficiile pe care ți le oferă.

Stailer, prezent în peste 40 de orașe din România   

A devenit o platformă destul de apreciată în rândul celor care frecventează saloanele de beauty pentru că se pot bucura de răsfăț și varietate de servicii de calitate din industria de beauty. 

De asemenea, aplicația Stailer poate fi utilizată pentru progrămări la saloanele din 41 de orașe din țară, printre care și Suceava, Satu Mare, Oradea și Râmnicu Vâlcea. Însă nu se oprește aici.

Bucură-te gratuit de avantajele pe care le oferă aplicația Stailer 

Aplicația Stailer poate fi descărcată și accesată gratuit de oricine are nevoie de o programare la un salon. Nu condiționează cu absolut nimic și nu are limite în ceea ce privește programările. 

Tot în aplicație se găsesc toate detaliile necesare despre serviciile de beauty din cadrul saloanelor: prețul cât și durata acestora, fotografii cu lucrările făcute de către stiliști, recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer, cât și locația exactă prin Google Maps. 

Așadar, programarea la un salon cu aplicația Stailer devine mult mai simplă și mai eficientă. Descarcă și tu gratuit aplicația din App Store, Google Play sau App Gallery și găsește unii dintre cei mai buni hair stiliști din orașul tău. Programează-te instant și bucură-te de răsfăț, relaxare și servicii de calitate. 

Date de contact: [email protected]

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter