Anamaria Prodan, declarație surprinzătoare pentru Reghe, în plin scandal: „Da, îl iubesc”

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut o declarație de dragoste pentru Reghe, după apariția lui în podcast-ul lui Cătălin Măruță de pe YouTube și în plin scandal. Deși a recunoscut că încă are sentimente pentru antrenor, aceasta a subliniat că nu iubește însă „tot ce vede astăzi toată România'. La scurt timp, agentul FIFA a făcut și noi acuzații la adresa lui, după dezvăluirile recente ale fostului fotbalist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a făcut declarație de dragoste pentru Reghe, după apariția lui în podcast-ul lui Măruță, intitulat „Acasă La Măruță'. Sexy-impresara a recunoscut că încă are sentimente pentru omul cu care a trăit aproximativ 15 ani. Însă, cu toate acestea, ea a ținut să precizeze faptul că nu iubește situația în care s-ar afla în prezent antrenorul Universității Craiova.

Anamaria Prodan, declarație surprinzătoare pentru Reghe, în plin scandal: „Da, îl iubesc'Anamaria Prodan, declarație surprinzătoare pentru Reghe, în plin scandal: „Da, îl iubesc'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Anul trecut, el a anunțat că a depus actele în acest sens. De atunci, ea a avut diferite apariții publice, în care i-a adus o serie de acuzații șocante antrenorului. Recent, Reghe a primit dreptul la replică și a decis să vorbească. Acesta a apărut în podcast-ul lui Cătălin Măruță de pe YouTube în care și-a spus propria variantă.

Citește și: Gigi Becali, despre Anamaria Prodan, în plin scandal cu Reghe:„Zicea că mă uitam la ea. O simpatizam doar, dar ea…'

Citește și: Reghe, deranjat de pozele cu Anamaria Prodan aproape goală:”I-am zis: băi, ai 45 de ani, nu e normal”

Citește și: Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit definitiv:”E dureros și groaznic ce am trăit”

Citește și: Costi Ioniță, prima reacție după scandalul de la Eurovision 2022:”Putem să fim pe ultimul loc”

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe, după apariția lui în podcastul lui Cătălin Măruță: „Da, îl iubesc'

Anamaria Prodan s-a arătat deranjată de unele cuvinte spuse de Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului. Impresara chiar i-a adresat un mesaj dur lui Reghe, mai ales după ce acesta a vorbit despre incidentul dintre ea și Dan Alexa, în care ea i-a dat un pumn. Spre surprinderea tuturor, la câteva ore distanță, ea i-a făcut o declarație de iubire antrenorului Universității Craiova.

Ieri, Anamaria Prodan a făcut noi declarații, după ce Laurențiu Reghecampf a apărut în cadrul emisiunii online de pe YouTube. Vedeta a spus că încă în iubește, luând prin surprindere pe toată lumea. Aceasta a explicat însă că nu iubește „tot ce vede astăzi toată România'.

„Da, îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf. Dar nu iubesc tot ce vede astăzi toată România', a declarat Anamaria Prodan la Acces Direct.

Ce acuzații îi aduce Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf

La scurt timp, însă, Anamaria Prodan a făcut noi acuzații la adresa lui Reghe. Impresara a susținut că Laurențiu Reghecampf ar fi făcut transferuri din conturile familiei.

„Am pus pe Insta o factură cu un ceas pe care el l-a vândut pe un sfert din bani. Astăzi ceasul ăla valorează triplu… păi e normal? Într-o familie, să faci transferuri direct din conturile familiei tale, în contul … , care în următoarele 10 minute te înjură că i-ai dat prea puțin…

Cum să ne mai uităm la tine în casă? Tu să fii prins ca ultimul om de pe stradă, să nu ții cont că ai un nume de apărat, o demnitate… Să te înregistreze lumea beat peste tot', a continuat ea.

Laurențiu Reghecampf a vrut să divorțeze după episodul cu Dan Alexa și Anamaria Prodan

Printre altele, Reghe a vorbit în podcast-ul lui Măruță și despre episodul dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan. În urmă cu mai mulți ani, ea a fost surprinsă în timp ce l-a lovit pe acesta cu pumnul în față. Laurențiu Reghecampf a povestit acum că a suferit din dragoste la momentul respectiv și că regretă că nu s-a despărțit de ea de atunci.

‘În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu?

Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe (n.r. fiul lor de 13 ani), în rest nimic. M-a deranjat foarte tare scandalul cu Alexa. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci.Da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva’, a declarat Reghe la podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter