Cristina Dorobanțu prezintă Știrile Kanal D, de la 1 martie: "E o provocare pe care o așteptam"

Publicat pe

Cristina Dorobanțu va prezenta Știrile Kanal D începând cu luna martie și va putea fi urmărită de fani în fiecare dimineață, începând cu ora 7. Iată ce spune despre această nouă provocare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a câștigat un capital imens de popularitate la Bravo, ai stil!, urmată de Puterea Dragostei, Cristina Dorobanțu este pregătită să facă față unei noi provocări în cariera ei – din luna martie, va prezenta Știrile Kanal D în fiecare dimineață.

Cristina Dorobanțu prezintă Știrile Kanal D, de la 1 martie: "E o provocare pe care o așteptam"Cristina Dorobanțu prezintă Știrile Kanal D, de la 1 martie: "E o provocare pe care o așteptam"

Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare la Știrile Kanal D

După ce s-a bucurat de succes în zona de entertainment, fiind una dintre cele mai iubite concurente de la Bravo, ai stil! și abordând apoi cu succes și postura de prezentator al show-ului Puterea Dragostei, Cristina Dorobanțu a trecut acum la un alt nivel în carieră – Știrile Kanal D. Ea se va afla, în fiecare dimineață, de la ora 7, la pupitrul grupajului informativ, alături de o echipă de corespondenți naționali și reporteri care vor aduce știri proaspete din toate zonele țării.

Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei: „Când am aflat că mi se oferă șansa…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a cerut-o în căsătorie pe soția lui în ringul de box: „Începusem să intru în panică, pentru că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a primit Mihai Mărgineanu rolul Ardiles din Las Fierbinți: „Prestațiile urmau a NU fi plătite'/ EXCLUSIV

Citește și: Simon Leviev, escrocul de pe Tinder, primul interviu după apariția documentarului pe Netflix: „Eram doar un tip singur care dorea să…”

Deși mărturisește că aștepta această provocare, Cristina Dorobanțu nu-și ascunde emoțiile în privința acestei provocări total diferite față de ce a făcut până acum în cariera de televiziune.

„Sunt foarte emoționată să pășesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o așteptam și la care visez de foarte mult timp și pentru care am muncit enorm. Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineață, să le ofer acele informații de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum și știri relaxate, pozitive, care să ne ajutepe toți să ne începem ziua și informați, și binedispuși.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și vă invit să îmi fiți alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure și să vă facă ziua mai frumoasă și mai informată', a spus Cristina Dorobanțu pentru Wowbiz.

A renunțat la dragoste pentru carieră

Cristina Dorobanțu va prezenta, de la 1 martie, Știrile Kanal D, cariera ei în televiziune luând o nouă turnură, după ce a fost în zona de entertainment. Drumul până aici nu a fost însă unul deloc ușor, iar dorința de a face carieră a determinat-o să facă și alegeri dureroase… Cristina Dorobanțu a renunțat la relația de șapte ani, înainte de nuntă, și s-a mutat în Turcia. Tânăra a avut de ales între carieră și iubitul ei, iar câștigătoare a fost Puterea dragostei, emisiunea.

„Nu am regrete, pentru că ele există atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie între mine și persoana de lângă mine. Lucrurile între noi au mers bine până în momentul despărțirii, când am decis să ne spunem rămas bun’ cu maturitate.

În momentul de față, sunt mult mai liniștită, pentru că mă pot dedica total proiectului Puterea dragostei. Învăț în continuare, sunt implicată sută la sută în acest show și, dacă va fi, în viitor, dacă o să am parte și de dragoste, înseamnă că sunt chiar foarte norocoasă. Trăiesc cu bucurie fiecare clipă și mă bucur enorm că am susținerea publicului și a colegilor mei, o echipă extraordinară', declara Cristina Mihaela Dorobanțu pentru Click!, la finele lui 2020.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter