Laurențiu Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan: „Foarte greu scoteai ceva de la ea”

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf a spus adevărul despre averea Ionelei Prodan. Reacția antrenorului vine după ce Anamaria Prodan ar fi spus de mai multe ori că nu ar avea ce să împartă, pentru că toții banii ei provin din moștenirea primită de la mama ei. Fostul fotbalist a susținut că regretata artistă era într-adevăr o femeie foarte bogată, însă foarte greu reușeai să scoți ceva de la ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit adevărul despre averea Ionelei Prodan, în podcast-ul lui Cătălin Măruță. Antrenorul a decis să rupă tăcerea după declarațiile făcute de încă soția lui, Anamaria Prodan. Impresara ar fi susținut nu doar o dată că nu ar avea ce avere să împartă la partaj, pentru că toți banii ei ar proveni din moștenirea lăsată de artistă.

Laurențiu Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan: „Foarte greu scoteai ceva de la ea'Laurențiu Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan: „Foarte greu scoteai ceva de la ea'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. După ce s-a aflat despre despărțirea lor, impresara a vorbit și despre avere. Aceasta ar fi susținut că nu ar avea ce să împartă, pentru că toți banii ei provin din moștenirea primită de mama ei. Reghe a recunoscut că regretata solistă era o femeie foarte bogată, dar spune că greu reușeai să scoți ceva de la ea. Conform fanatik.ro, cântăreața a strâns o avere de milioane de euro, de-a lungul timpului.

Citește și: Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea despre moștenirea lăsată de Ionela Prodan și despre relația cu fiul său:„Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale!Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani: „Icoana mea'

Citește și: Bebeto, fiul cuplului Prodanca – Reghe, afectat de divorțul părinților lui:”El vrea să îi vadă pe mama și pe tata împreună”

Citește și: Anamaria Prodan, după dezvăluirile lui Reghe despre relația ei cu Dan Alexa:„Se duce direct la pușcărie'

Laurențiu Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan

Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre averea Ionelei Prodan, în cadrul emisiunii online găzduite de Cătălin Măruță. Acesta a transmis că nu-și dorește niciun ban din moștenirea primită de impresară de la mama ei. Însă, în cazul în care vor ajunge la partaj, ei vor împărți bunurile obținute pe parcursul căsătoriei cu Anamaria Prodan.

Antrenorul Universității Craiova a declarat că Ionela Prodan era o femeie foarte bogată. A fost însă destul de reținut, spunând că nu el e în măsură să discute despre acest lucru. Conform spuselor lui, artista își putea permite orice și ținea foarte mult la banii ei.

„Eu n-am nicio treabă cu moștenirea ei. Pe bune! Adică, nu mă interesează și nu m-a interesat niciodată. Nu vreau să mă ating nici măcar de o furculiță. N-am nicio problemă, nu vreau să împart nimic cu ea.

Da, era o femeie foarte bogată (n.r Ionela Prodan). Pentru ceea ce arăta, avea. Sunt lucruri pe care nu pot să le discut. Sunt lucruri pe care trebuie să vi le spună Ana, că nu sunt în măsură să vorbesc despre averea Ionelei Prodan.

Dar, da, a fost o femeie care a muncit foarte mult. Ținea foarte mult la bani. Era o femeie care putea să-și permită să-și cumpere Rolls Royce, dar mergea cu un Mercedes, mic, clasa A, ea neconducând mașină', a declarat Laurențiu Reghecampf în podcast.

„Era o femeie foarte chizbuită'

Laurențiu Reghecampf a mai declarat că deși avea sume uriașe de bani, Ionela Prodan a fost mereu o femeie „foarte chibzuită'. Așadar, ea prefera să investească banii, în loc să îi cheltuiască pe nimicuri. Aceasta și-ar fi cumpărat apartamente, case în America și ar fi avut multe proprietăți și în țară.

Potrivit spuselor antrenorului, Ionela Prodan își ajuta familia, dar nimeni nu avea acces la conturile ei, nici măcar Anamaria Prodan. Așadar, greu reușeai să scoți ceva de la ea.

„Era o femeie foarte chibzuită. A investit. Și-a cumpărat apartamente, case în America. A avut și în România foarte multe proprietăți. Și-a ajutat frații, pe amândoi. I-a întreținut. Îi ajuta, îi ținea, stăteau împreună. Adică, mi-a plăcut lucrul ăsta. De ce? Era o familie unită.

Dar nu era persoana care să-ți spună ‘Ia contul și fă ce vrei. Nici Anamaria nu avea acces la lucrurile astea. Era o femeie care ținea foarte mult la banii ei. Foarte greu scoteai ceva de la ea.

Adică, știa foarte bine…Oamenii care o cunosc, știu că era, în primul rând, un om de cuvânt. Dacă spunea ceva, așa era. Nu încurca pe nimeni. Nu cerea nimic de la nimeni, dar nici nu dădea nimic la nimeni. Și stătea foarte bine, a stat pe o avere foarte mare. Dar muncită de ea și de soțul ei care murise', a continuat el.

Reghe: „Nu am profitat niciodată de Ionela Prodan'

Ba mai mult, Reghe a spus că el ar fi produs o mare parte din banii familiei și că nu ar fi profitat niciodată de averea artistei. Acesta a explicat că dacă i-a cerut vreodată sume împrumut, i le-a înapoiat în timp.

„Cum să rămâi pe străzi? Ai două case la Snagov, ai case în București. Una este cumpărată de Ionela Prodan, tot a ei este. Poate ne-a dat Ionela bani că aveam nevoie de ceva. Dar i-am înapoiat. Sau i-a dat Anamariei, era fiica ei. Nu am profitat niciodată de Ionela Prodan', a transmis Reghe, după acuzațiile Anamariei Prodan.

Ce spunea Ionela Prodan în testament

Potrivit sursei menționate mai sus, din declarația de avere a Ionelei Prodan, ce a devenit publică în 2016, artista deținea pe numele ei diverse proprietăți. Printre ele se numără o vilă de 450 de metri pătrați, evaluată la 600 000 de euro, un apartament în Bucucrești și o casă în comuna Jilava.

În plus, interpreta melodiei „Din bucata mea de pâine' ar fi avut și un un teren agricol, unul intravilan, două autoturisme. Acestora li se adaugă și bijuterii scumpe, în valoare de 5 000 de euro, dar și tablouri evaluate la 10 000 de euro.

Totodată, Ionela Prodan ar fi avut mai multe conturi bancare deschise. În acestea ar fi existat depozite a căror sumă totală s-ar ridica la 1,4 milioane de euro.

Cu ceva vreme înainte să moară, Ionela Prodan a decis să-și facă testamentul. Averea a fost împărțită între cele două fiice și nepoți. Mama Ionelei Prodan s-a stins din viață în aprilie 2018, răpusă de o boală necruțătoare.

„Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare', mărturisea Ionela Prodan.

Anamaria Prodan, despre averea mamei ei

În 2021, Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D. Acesta a declarat că întreaga avere a mamei sale i-ar fi revenit ei, după ce sora ei, Anca, ar fi renunțat la partea sa de moștenire.

„În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ea nelocuind în România, a zis ‘pe mine nu mă interesează nimic din ce e aici pentru că nu am fost, tot ce e aici ai gestionat tu cu mama. Evident că nu s-a pus niciodată problema ca eu să nu-i dau Ancăi sau Anca mie, asta vine din educație și fiind pe picioarele noastre, niciodată nu am avut nevoie.

Fiind omul care a gestionat această familie din momentul dispariției tatălui meu și având simțul ăsta foarte dezvoltat al afacerilor, toată lumea m-a rugat ca eu să gestionez absolut tot', explica atunci impresara.

Sursă foto: facebook, Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter