Cum a primit Mihai Mărgineanu rolul Ardiles din Las Fierbinți: „Prestațiile urmau a NU fi plătite”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cu rolul său din Las Fierbinți, Mihai Mărgineanu chiar a cucerit definitiv pe toată lumea! Artistul a povestit cu lux de amănunte cum a primit rolul „Ardiles', cât de mult s-a schimbat după ce a intrat în piela personajului și care este atmosfera la filmările celebrului serial.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Îți mărturisesc că, atunci când te văd, indiferent de context, primul nume care-mi vine-n minte este Ardiles! Iar asta înseamnă că ai intrat perfect în pielea personajului din „Las Fierbinți. Hai să o luăm cu începutul, pentru că vrem să știm cum ai ajuns să-l joci pe Ardiles!

E simplu! Dragoș Buliga avea nevoie de muzica originală pentru pilotul pe care îl pregătea. M-a chemat la o întâlnire, pe care eu o credeam a fi una legată de bere și alte activități libere, și mi-a propus să fac muzica pentru proiectul la
care se gândea. Proiect care nu avea susținere din partea niciunui „boss– „șef–„mai mare–„putere de decizie din vreo televiziune, așa că prestațiile urmau a NU fi plătite. Dar, pentru că este un mare „dar, din echipa care mergea la drum, TOT GRATIS, făceau parte Bobo, Leonid, Rait, Tinca, Costi, Mălăele, așa că am zis imediat DA.

Cum a primit Mihai Mărgineanu rolul Ardiles din Las Fierbinți: „Prestațiile urmau a NU fi plătite'/ EXCLUSIVCum a primit Mihai Mărgineanu rolul Ardiles din Las Fierbinți: „Prestațiile urmau a NU fi plătite'/ EXCLUSIV

Mihai Măgineanu: „Treaba mea era să asigur coloana muzicală'

Treaba mea era să asigur coloana muzicală și să apar în anumite momente cu o chitară în mână, să cânt live niște cântecele pe care le compuneam strict pentru momentele alea. Orice om normal are erecție intelectuală când aude așa ceva. Așa că am profitat de momentul creat și l-am rugat pe Dragoș să îmi regizeze un videoclip, cu aceeași echipă, pentru cântecul „Melci, scoici, raci. Acesta urma să fie promo pentru un eventual spectacol pe care l-am putea lega cu filmul (care încă nu avea un nume). Un spectacol muzical! Zis și făcut! Peste un an, „Las Fierbinți s-a lansat și a rupt audiențele, eu am lansat un disc nou cu „Zaritza și am făcut un spectacol la Sala Palatului. La scurt timp, chitaristul ochelarist cu lentilă spartă a căpătat un nume și o activitate: Ardiles, hoțul satului!

Citește și: Ce relație are Mihai Mărgineanu cu cei doi copii:„Nu știu cum să mă port cu ei, așa că…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Mărgineanu soția:„A făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza'/ EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre relația dintre iubita lui și Kamara:”Toți am făcut, la un moment dat, ceva”

Citește și: Anamaria Prodan, după dezvăluirile lui Reghe despre relația ei cu Dan Alexa:„Se duce direct la pușcărie'

Să faci oamenii să râdă nu e o îndeletnicire ușoară, chiar dacă așa pare, însă tu reușești cu prisosință. S-a schimbat Ardiles după ce v-ați mai împrietenit, după ce v-ați obișnuit unul cu altul? Simți nevoia să mai contribui și tu cu replici din când în când?

Ardiles este un hoț ordinar și l-am privat de orice calitate pe care ar trebui să o aibă un om obișnuit. Nu a fost greu să fac asta, pentru că Ardiles a apărut odată cu filmul, deci nu trebuia să joc un personaj deja consacrat. Ceea ce, probabil, ar fi fost mai dificil un pic. Ardiles trebuie să fie plin de defecte, pentru ca nu cumva, Doamne ferește!, să și-l ia cineva drept model. Pentru că mie nu-mi plac hoții ordinari, dar, apreciindu-i un pic pe hoții ăia speciali din filme, încerc să-i aduc ceva special și domnului Ardiles. Până la urmă, și el tot un hoț din filme este.

Mihai Mărgineanu, despre atmosfera la filmări: „Și dacă nu se râde mult, se zâmbește măcar!'

Nu pot să-mi imaginez care este atmosfera în platou, cu atâția comedianți… Poți să ne povestești câteva
momente memorabile? Cum vă distrați înainte sau după filmări?

Cei mai triști oameni sunt comedianții, spun unii. Probabil este adevărat, pentru că un comediant are ceva mai multă minte în cap și se gândește la multe lucruri prin felurite moduri pe care un om cu o materie odihnită nu le poate accesa. Vorbind strict despre echipa noastră, pot spune că la filmări toată lumea este focusată în principal pe ceea
ce are de făcut. După care, apare Gigi Ifrim, care este de neoprit. Apare Mihai Rait Dragomir – timidul cu cel mai
dezinvolt simț al umorului. Vine Bobo, care joacă fiecare secvență în câte două-trei moduri, iar pe mine nu mă
distrează nimeni în viața asta cum mă distrează el. S-au legat niște lucruri, s-au sudat niște legături, s-au dezlegat niște
legături – răutățile au dispărut total din platou și din viețile noastre. În general se râde mult. Și dacă nu se râde mult, se zâmbește măcar!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă