Ce relație are Mihai Mărgineanu cu cei doi copii: „Nu știu cum să mă port cu ei, așa că...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Mihai Mărgineanu are o familie superbă! Actoria este frumoasă, dar, cu siguranță, cea mai minunată meserie din lume este cea de părinte. Celebrul artist ne-a povestit în revista VIVA! de septembrie ce fel de tată este și ce relație are cu copiii lui, Alexandra și Tudor. Totodată, el ne-a dezvăluit cum era în adolescență, perioadă în care se află urmașii lui acum. Iată interviul de colecție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Te-a bătut vreun moment gândul să rămâi în străinătate? Crezi că viața ta ar fi fost altfel acum sau dimpotrivă?

Eu am o viață destul de frumoasă și fericită. O viață care este suma deciziilor pe care le-am luat de-a lungul timpului eu și iubita mea. Dar am și o casă în afara țării, unde „n-am rămas, însă unde merg regulat. Pentru că, învățând istorie, mi am dat seama că ea se poate repeta atât timp cât nația se zbate între neștiință și răutate și putem pierde tot într-un timp foarte scurt. Eu nu vreau ca odraslele mele să fie o altă generație de sacrificiu pentru că niște politicieni nu vor să respecte legea supremă. Și o vor schimba după cum au ei chef sau interes meschin. Cu siguranță, dacă simt că situația politică din România o ia razna, mă mut în altă țară unde pot săpa șanțuri, dacă este cazul, ca să-mi hrănesc familia. Nu mai vreau să fiu pus în fața unui alt tip de comunism sau, mai rău, extremism de dreapta. Probabil, dacă aș fi rămas în Austria, acum 30 de ani, acum aș fi fost pilot la LaudaAir!

Ce relație are Mihai Mărgineanu cu cei doi copii: „Nu știu cum să mă port cu ei, așa că...' / EXCLUSIVCe relație are Mihai Mărgineanu cu cei doi copii: „Nu știu cum să mă port cu ei, așa că...' / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Mărgineanu soția:„A făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este soția lui Mihai Mărgineanu din Las Fierbinți:”Rochia de mireasă i-au făcut-o colegele”

Citește și: Ce se întâmplă între Bianca Drăguanu și Victor Slav, înainte de Crăciun:„Fac cumva să-mi iau copilul'

Citește și: Claudia Pătrășcanu a pierdut prima bătălie în procesul de partaj cu Gabi Bădălău.Detalii despre divorțul lor

Ce relație are Mihai Mărgineanu cu cei doi copii

Alexandra și Tudor, copiii voștri, sunt acum adolescenți. Ce fel de tată ești? Cum te descurci atunci când apar situații de criză în familie? Situația și problemele cu adolescenții sunt cam aceleași în toate familiile sau, cel putin, așa îmi place mie să cred.

Eu am doi adolescenți minunați și perfecți. Nu știu cum să mă port cu ei, așa că mă port natural și cât se poate de calm (pentru că eu nu sunt vreun calm). Poate că o să greșesc, poate nu, dar sunt sigur că ei știu că îi iubesc la puterea de 100% și că îi voi susține în tot ceea ce își propun. Mai departe, nu știu ce o să fie! Dar dacă le dau educație, dragoste necondiționată și susținere, nu va trebui să le cumpăr un apartament. Și-l vor cumpăra singuri.

Ce pasiuni au? Își dorește vreunul dintre ei să calce pe urmele tale? Dacă da, care este cel mai important sfat pe care li l-ai da?

Fiecare perioadă cu sfaturile ei. Fiecare perioadă cu pasiunile ei. Ultimul sfat l-am furat de la Alexei (Cășuneanu), moldovean din Ursoaia – Rep. Moldova: Numai proștii se bat! Altfel, fiecare perioadă și etapă trece și se depășește cu alte și alte pilde și sfaturi. Ele trebuie să rămână axiome către o viață ușoară și frumoasă. Pentru că, având sfătuitori înțelepți și respectându-ți principiile, viața chiar poate deveni frumoasă și ușoară.

Cum era Mihai Mărgineanu în adolescență

Ca adolescent cum erai? Cum impresionai fetele? Sau ai fost, mai degrabă, un timid în relația cu sexul frumos?

Afirmativ, timid! N-am reușit să fiu un cuceritor de inimi, pentru că nici nu mi-am propus asta. Dar mi-ar fi plăcut să plac mai mult fetelor. Eu plăceam doar ca prieten, așa. Mai puțin ca mascul feroce. În schimb, am căutat tot timpul compania feminină și îmi place compania fetelor. La o petrecere, oricare ar fi ea, eu stau în grupul de fete, fără a mai avea însă vreo intenție de cucerire a vreuneia dintre ele. Pur și simplu, e mai haios să stai cu fetele decât cu băieții. Fetele discută mai mult despre părți psiho-pupu sau părți spirituale, băieții mai mult pe fotbal și motoare de mașini cu cip. De la marele actor Costantin Drăgănescu citire: o masă fără o femeie e o masă tristă. Se referea la masa din cârciumă!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Captură ecra, Pro TV

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter