Claudia Pătrășcanu a pierdut prima bătălie în procesul de partaj cu Gabi Bădălău. Detalii despre divorțul lor

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă lupta în tribunal, privind divorțul, partajul și custodia copiilor, însă cântăreața a înregistrat o pierdere astăzi. Claudia Pătrășcanu a pierdut o bătălie în ceea ce privește partajul, însă disputa legală dintre cei doi soți nu se încheie aici. Joi, aceștia urmează să aibă un nou termen la tribunal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Judecătorii au respins cererea de partajare a bunurilor depusă de Claudia Pătrășcanu, dar mâine, cei doi soți se vor întâlni din nou la tribunal. Așadar, Judecătoria Buftea a decis să-i respingă Claudiei cererea de partajare, pentru că artista nu a reușit să plătească taxa de timbru, o taxă care s-ar ridica la fabuloasa sumă de 200.000 de lei.

Claudia Pătrășcanu a pierdut prima bătălie în procesul de partaj cu Gabi Bădălău. Detalii despre divorțul lorClaudia Pătrășcanu a pierdut prima bătălie în procesul de partaj cu Gabi Bădălău. Detalii despre divorțul lor

Până acum, vedeta ar fi plătit doar suma de 5.000 de lei din această taxă. În trecut, ea a solicitat să i se aprobe plata eșalonată, dar și această cererea i-ar fi fost respinsă, potrivit Spynews.ro.

Pe lângă alte bunuri și proprietăți, cei doi încă soți au de împărțit un teren din Corbeanca pe care l-au achiziționat în timpul căsătoriei. În acest caz, Claudia ar avea dreptul la o despăgubire în valoare de 100 de mii de euro.

Deși instanța i-a respins de data aceasta cererea de partajare, procesul continuă cu un nou termen. Chiar mâine, 16 decembrie, este programată o nouă înfățișate în cadrul procesului dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.

Citește și: Nicoleta Dragne, scandal cu Viviana Sposub, în platoul Bravo, ai stil!:„Se comportă ca un cățel bine dresat’

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a fost curtată de un artist celebru din Turcia:„Mă invitase să…’

Citește și: Larisa Udilă s-a confruntat cu depresia postnatală:„Credeam că e sfârșitul Pământului’

Claudia Pătrășcanu a pierdut prima bătălie în procesul de partaj cu Gabi Bădălău

Deși în prezent se războiesc prin instanțe, pe Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău îi leagă în continuare cei doi copii pe care îi au împreună. Din căsnicia cuplului au rezultat doi băieți, soții având mari discuții și pe tema creșterii și a custodiei lor.

Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii.   

Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei. (..)

Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!', declara Claudia, după ce a fost amenințată că îi vor fi luați copiii.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter