Cum arată lumea ta cu noul HUAWEI nova 9?

Publicat pe

Plină de surprize, zicem noi. Iar aici ne referim inclusiv la realizarea fotografiei de pe coperta revistei și vă vom povesti în continuare cum au decurs lucrurile.

Cu ocazia lansării celui mai nou smartphone din seria Nova, Huawei Consumer BG a pregătit pentru publicul său și pentru fanii Lidiei Buble surprize inedite: două concursuri prin care participanții pot câștiga posibilitatea de a filma alături de artistă la noul său clip sau o ședință foto alături de ea pentru VIVA!, iar pozele realizate de ei să se regăsească chiar pe coperta revistei.

Ce au în comun aceste concursuri? Pasionații de videografie și fotografie au ocazia să testeze capabilitățile camerei noului nova 9, prin experiențe inedite alături de Lidia Buble, participarea fiind atât distractivă, cât și educativă, deoarece câștigătorii au avut parte și de workshop-uri dedicate.

Înscrierea a fost foarte simplă, unde toți cei interesați aveau șansa să câștige. Pentru ambele concursuri, doritorii s-au înscris prin intermediul paginii de Instragram – @huaweimobilero, iar tot ce au avut de făcut a fost să posteze o poză sau un video la secțiunea Story.

Pentru primul concurs, cel care a transformat consumatorii în videografi, participanții au avut de postat pe Story un video realizat cu un smartphone care să respecte tema anunțată anterior pe Instagram-ul companiei. Patru dintre realizatorii celor mai creative filmulețe s-au bucurat de o experiență inedită pe platourile de filmare, care a avut și o componentă utilă. Astfel, cei patru câștigători au avut parte și de un training unde au învățat cum să folosească într-un mod profesional noul nova 9, lucruri pe care le-au pus în practică la filmările cadrelor pentru un video de Behind the Scenes pentru cel mai nou videoclip al Lidiei Buble. Aceștia au petrecut o zi întreagă pe platoul de filmare al videoclipului, alături de o echipă de profesioniști care i-a îndrumat și i-a ajutat pe tot parcursul workshopului.

Pentru cel de-al doilea concurs, cel care s-a adresat pasionaților de fotografie, mecanismul a fost asemănător. Concu-renții au avut de postat la Story o fotografie creativă, realizată cu un smartphone, care să respecte tema anunțată anterior pe pagina de Instagram a companiei. Patru dintre cele mai reușite poze au fost câștigătoare, iar cei care le-au realizat au participat la un workshop de fotografie, cu o parte practică deosebită: o ședință foto pentru Lidia Buble, în stilul Klimt, unde cele mai bune poze au ajuns chiar pe coperta revistei VIVA!

Workshop-ul a fost asigurat de Alex Gâlmeanu, care i-a îndrumat pe câștigă-tori în folosirea într-un mod profesionist a noului nova 9, cu ajutorul căruia au și realizat fotografiile Lidiei. Cei patru câștigători ale căror poze se află pe coperta revistei VIVA! sunt: Ionuț Chiru, Ștefan Alexandru Geogloman, Iulian Acriș și Dasoveanu Constantin Iulian.

Prin intermediul celor două concursuri inedite, Huawei a reușit să demonstreze astfel caracteristicile impresionante ale camerei foto & video a noului smartphone nova 9. Telefonul dispune de o cameră performantă, iar cu ajutorul sistemului Ultra Vision Camera System, care include o cameră principală Ultra Vision, o cameră cu unghi ultra-Wide, o cameră de 2MP, și o cameră macro de 4 cm, utilizatorii pot imortaliza imagini excelente. În plus, nova 9 oferă și caracteristici extinse de filmare 4k, printre care se numără înregistrarea continuă față/spate, stabilizare video AIS și Night Selfie Video.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter