Horoscop 7 decembrie 2021. Zodiile care au probleme cu banii

Publicat pe

Horoscop 7 decembrie 2021. Se anunță o zi destul de prosperă pentru majoritatea zodiilor. Unele vor avea noroc în dragoste, altele la locul de muncă și chiar și la capitolul financiar. Situația nu va arăta la fel de bine pentru două zodii. E posibil să înregistreze unele pierderi și să aibă probleme cu banii. Iată cum stau zodiile pe 7 decembrie 2021!

Horoscop 7 decembrie 2021. Berbec

Norocul e de partea Berbecilor în această zi. Există șanse mari ca nativii care au fost singuri o lungă perioadă de timp să-și întâlnească sufletul pereche. Trebuie să se lase ghidați de instinct, dacă nu vor să rateze ocazii importante. E o zi productivă pentru ei și la muncă și vor primi laude la serviciu. Nu au de ce să-și facă griji în privința cheltuielilor, pentru că se bucură de câștiguri semnificative.

Horoscop 7 decembrie 2021. Taur

Taurii vor începe ziua cu dreptul. Nativii vor primi o ofertă generoasă legată de un viitor loc de muncă. Alții își vor uimi șefii prin ideile lor geniale. Situația nu va fi la fel de roz în a doua parte a zilei. Vor primi o veste neplăcută, iar acest lucru le-ar putea da planurile peste cap de Sărbători. Ar trebui să învețe să privească partea plină a paharului.

Horoscop 7 decembrie 2021. Gemeni

Gemenii nu vor sta prea bine la capitolul bani. Se anunță o perioadă destul de solicitantă pentru ei, ce va implica o mulțime de cheltuieli. În loc să se împrumute de sume uriașe de bani, ar trebui să fie mai chibzuiți și să achiziționeze doar lucrurile cu adevărat necesare. În caz contrar, se vor trezi cu buzunarele goale mult prea rapid.

Horoscop 7 decembrie 2021. Rac

Nici Racii nu stau prea bine la acest capitol. Investițiile făcute în ultima perioadă se dovedesc a fi nu tocmai favorabile. E posibil să înregistreze unele pierderi, iar asta îi va îngrijora puțin. În loc să se panicheze, ar trebuie să învețe să fie mai economi. Din fericire, această perioadă neplăcută nu va dura mult!

Horoscop 7 decembrie 2021. Leu

În schimb, Leii dau lovitura pe plan financiar. Este posibil câștige o sumă considerabilă sau să primească o mărire de salariu. Veștile bun vin la țanc, deoarece sunt puși pe fapte mari în privința cadourilor de Sărbători. În a doua parte a zilei vor petrece timp prețios alături de un amic vechi. Asta va contribui și mai mult la energia lor pozitivă.

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Horoscop 7 decembrie 2021. Fecioară

Fecioarele trec printr-o perioadă destul de delicată și de încărcată emoțional. O problemă apăsătoare le macină gândurile și simt că nu mai găsesc nicio soluție. Ar putea apela la sfaturile unei persoane mai în vârstă, fie că vorbim despre o rudă sau despre o cunoștință. Vor vedea că lucrurile nu sunt atât de grave pe cât par.

Horoscop 7 decembrie 2021. Balanță

Balanțele au o mulțime de lucruri de făcut, încă de la primele ore ale zilei. La un moment dat, oboseala ar putea să-și spună cuvântul în cazul lor. Sunt agitați și stresul și-ar putea pune amprenta. Ar trebui să-și amintească faptul că sănătatea ocupă un loc prioritar și că orice altceva poate să mai aștepte.

Horoscop 7 decembrie 2021. Scorpion

Scorpionii iau unele decizii radicale în viața personală. Dacă au fost trădați de un prieten vechi, vor pune piciorul în prag și își vor spune părerea. Deși în primă fază va fi dureros să încheie o astfel de amiciție, vor realiza că asta a fost cea mai bună decizie. Lucrurile ar mai putea fi reparate doar dacă cealaltă persoană le recâștigă încrederea.

Horoscop 7 decembrie 2021. Săgetător

Săgetătorii și-au cam neglijat partenerii de viață în ultima perioadă. Au muncit zile întregi peste program și chiar și acasă au fost mai mult conectați la telefon sau la laptop. Persoana iubită le va atrage atenția, lucru ce-i va deranja. Ar trebui să înțeleagă că doar echilibrul e cheia. Nici lor nu le-ar plăcea să nu li se acorde atenție.

Horoscop 7 decembrie 2021. Capricorn

Capricornii par o sursă nesecată de energie. Deși au muncit mult și săptămâna trecută, continuă să-și uimească superiorii prin rezultatele lor excepționale. Asta le-ar putea aduce un bonus la locul de muncă. În cazul în care li se va face o propunere, ar trebui să se gândească foarte bine înainte de a lua o decizie.

Horoscop pentru 7 decembrie 2021. Vărsător

Și Vărsătorii au parte de o zi excelentă. Fericirea lor va consta astăzi în momentele unice petrecute în sânul familiei. E posibil să-și amintească de hobby-urile lor comune și să se distreze astfel împreună. Spre seară, e posibil să primească o veste bună, la telefon.

Horoscop 7 decembrie 2021. Pești

Peștii fac pași mari în ceea ce privește capitolul amoros. De curând, o nouă persoană a apărut în viața lor și semnele le indică faptul că ea este cea potrivită pentru ei. Vor lăsa deoparte inhibițiile și se vor bucura împreună de fiorii dragostei. Vor ieși să ia cina în oraș sau vor urmări un film împreună, acasă.

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter