Cum se simte Alexandru Arșinel după intervenția la inimă: „La operații pe cord nu te duci la victorie sigură”

Publicat pe

Cum se simte Alexandru Arșinel după intervenția la inimă. În ultima prioadă, Alexandru Arșinel a trecut prin momente extrem de dificile. Actorul a fost operat la internat în spital, operat la inimă, iar acum a oferit primul interviu cu privire la starea lui de sănătate. Acesta susține că a avut norocul de a întâlni o echipă de medici buni și că, datorită lor, se află în acest moment acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Acesta a suferit recent o operație pe cord, motiv pentru care a petrecut câteva zile în spital. Ulterior, el a fost externat și a oferit un interviu cu privire la starea sa actuală de sănătate. Artistul susține că a trecut prin clipe grele, însă a avut norocul de a întâlni o echipă bună de medici specialiști.

Acesta, cu ochii plini de lacrimi, a vorbit despre întreaga perioadă dificilă prin care a trecut. Ba mai mult, el a izbucnit în plâns în momentul în care a explicat care este semnificația clown-ului pe care îl are pe birou.

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel după ce a suferit a doua operație la inimă:”Nu pot spune că sunt bine”

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel după ce i-a fost pus un stent la inimă:”Mă simt ca ciugulit din diferite părți”

Citește și: Ce mesaj a transmis Jean-Claude Van Damme pentru români, de Ziua Națională:„Fără voi nu aș fi…'

Citește și: Cum arată Lidia Buble nemachiată.Artista s-a filmat 100% naturală

Cum se simte Alexandru Arșinel după intervenția la inimă

Alexandru Arșinel a suferit de curând încă o operație la inimă. Acesta recunoaște că nu avea foarte mari speranțe deoarece intervențiile de acest gen sunt foarte riscante. Actorul a punctat faptul că medicii care l-au îngrijit au fost extrem de corecți.

„Condițiile din ultimii ani m-au determinat să stau puțin mai retras de o afișare mai puțin sănătoasă.De câteva zile m-am eliberat și încerc să îmi reintru în ritmul meu de muncă. M-am înțeles bine cu dl. director Vasile Muraru. Din punct de vedere al interpretării medicale am avut norocul să cunosc o echipă de medici condusă de doctorul Dorobanțu, care m-a și operat acum câteva zile pe cord. Deci am avut o operație pe cord și sper că vorbind la câteva zile demonstrează că avem medici buni.', a spus el la Teo Show.

Acesta a declarat că va mai trece o perioadă până când se va reacomoda cu situația.

„Perioada a fost grea pentru că la operații pe cord nu te duci la victorie sigură. Inima stă acolo, bate și nu știi cât și pentru cine bate. Văd că de data asta am avut noroc de un control corect, care în principiu m-a pus pe picioare. Trebuie să treacă o perioadă să mă reacomodez cu viața, cu aerul, cu atmosfera. În orice caz să mă reîntâlnesc cu directorul Vasile Muraru să punem la punct tot proiectul.”, a mai spus el.

Alexandru Arșinel: „Mi-e dor de public'

Alexandru Arșinel, deși trece prin această perioadă dificilă, este tot cu gândul la publicul său. El vrea să se întoarcă cât mai repede pe scenă.

„Tot ceea ce vine de la public a însemnat un imbold extraordinar, o dorință extraordinară de viață, pentru că viața e tare frumoasă! Și mie mi-e dor de public, de zâmbetul lor generos, iar eu să încerc să le dau, să storc ce a mai rămas în mine.”, a mai spus actorul.

Ce semnifică clown-ul de pe biroul actorului

Întrebat ce semnifcă clown-ul pe care îl are pe birou, Alexandru Arșinel a izbucnit în lacrimi. Acesta susține că îi reprezintă o parte din personalitatea sa.

„Este însoțitorul meu. Semnifică partea nevăzută a ființei mele, care reprezintă în ansamblu un clown. Încercăm să îi încurajăm pe oameni, cum încercăm în aceeași măsură să ne încurajăm pe noi.Vrem să trăim. Viața e tare frumoasă!”., a mai spus el.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter