De ce să alegem o cadă de baie freestanding?

Publicat pe

Poate că ai observat deja că în ultima vreme căzile de baie freestanding tind să ia locul căzilor clasice, lipite de perete. Acestea sunt preferate mai ales pentru amenajarea unor băi moderne, căzile normale fiind asociate, în acest fel, băilor tradiționale. Nu este de mirare acest lucru, pentru că puterea de atracție pe care o au căzile de baie freestanding este mare, iar acest lucru se datorează mai ales designului inedit pe care îl au, cât și modului în care pot fi combinate cu celelalte obiecte de mobilier dintr-o baie.

Ce este o cadă freestanding și cu ce se deosebește de una normală?

După cum sugerează și denumirea pe care o poartă, o cadă de baie freestanding este o cadă accesibilă din toate punctele, care se autosusține și care nu este atașată de un perete, așa cum este cazul unei căzi normale, în stilul clasic. Prin designul pe care îl are, o astfel de cadă devinecu ușurință piesa centrală a unei băii amenajate într-un stil modern, pentru că impresia estetică pe care o face aceasta este una puternică. 

Prin designul pe care îl are, o cadă de baie freestanding devine mai degrabă o piesă vedetă a băii, nu doar un simplu obiect sanitar util doar pentru a te spăla. 

Cada freestanding poate fi poziționată și instalată mai ușor

Ceea ce îți oferă o cadă freestanding este, înainte de toate, posibilitatea de a-ți amenaja baia mai ușor, mai simplu, mai eficient. Poți îmbina în mod armonios aspectul practic al acestui obiect cu aspectul estetic, pentru că libertatea de care beneficiezi atunci când vine vorba de poziționarea unei căzi freestanding este mai mare. 

Într-adevăr, unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi o cadă freestanding este spațiul disponibil din baie, însă odată ce te-ai convins că baia ta este suficient de mare pentru a găzdui un astfel de obiect, simte-te liber să alegi în funcție de nevoi sau preferințe. Vei beneficia, în plus, de o instalare extrem de ușoară, astfel că va deveni și mai plăcută și eficientă alegerea unei astfel de căzi pentru amenajarea unei băi moderne. 

Există forme și modele diferite

Căzile freestanding sunt preferate nu numai pentru designul modern pe care îl au, ci și pentru varietatea de forme și modele în care pot fi găsite. Poți alege dintre modelele de căzi freestanding într-un stil clasic, într-un stil retro sau într-un stil modern, fiind extrem de ușor să găsești varianta care să completeze în mod perfect designul pe care îl are baia ta. 

Mai mult decât a amenaja baia după bunul plac, ai șansa de a alege o cadă de baie potrivită după nevoile de spațiu pe care le ai. În acest fel, poți alege căzi freestanding în diferite variante de mărime, dar și în mai multe variante de forme: căzi dreptunghiulare sau rectangulare, căzi freestanding ovale sau chiar rotunde. 

Căzile freestanding pot fi realizate din material compozit sau din acril și pot veni în mai multe variante de culori, astfel că devine destul de ușor să faci față provocărilor legate de amenajarea băilor în stilul dorit, completând atmosfera dorită. 

Conferă o estetică deosebită băii

Trebuie să admitem că o cadă freestanding este, doar prin designul pe care îl are, deosebită. Aceasta reprezintă un concept neobișnuit, iar pentru acest lucru este preferată în cele mai moderne și interesante băi, chiar dacă stilul pe care dorești să îl creezi poate fi de diferite feluri. 

Căzile freestanding reprezintă soluția ideală pentru aceia care doresc să amenajeze o baie altfel: o baie cu o estetică deosebită, care să îmbine utilul cu plăcutul și care să te facă să petreci cu drag timpul în această încăpere a locuinței. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter