Neti Sandu, agresată în plină stradă: "M-a luat așa de păr să vadă dacă..."

Publicat pe

Neti Sandu, agresată, în plină stradă. Neti Sandu a trecut printr-o situație extrem de neplăcută, când unul dintre fanii ei a tras-o de păr pe stradă , pentru a verifica dacă părul vedetei este real. Neti Sandu este unul dintre cei mai respectați astrologi, dar este celebră și pentru look-ul său unic. Este vorba despre părul ei, care mereu parte perfect aranjat, astfel încât mulți au bănuit, de-a lungul vremii că Neti ar purta perucă. Vedeta a relatat o serie de situații neplăcute, care au avut loc de-a lungul timpului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Neti Sandu, agresată, în plină stradă. Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute astroloage de la TV. Ceea ce a făcut cu adevărat memorabilă în ochii telespectatorilor este tunsoarea ei emblematică. Vedeta abordează aceeași tunsoare de ani de zile, iar părul ei arată perfect, astfel încât mulți au crezut că poartă perucă. Neti a avut parte de mai multe întâmplări neplăcute, când fanii au oprit-o pe stradă și au vrut să știe dacă părul ei este real. Unii au întrecut măsură și chiar au tras-o de păr.

Neti Sandu, agresată în plină stradă: "M-a luat așa de păr să vadă dacă..."Neti Sandu, agresată în plină stradă: "M-a luat așa de păr să vadă dacă..."

Neti Sandu, agresată în plină stradă: „A vrut să vadă dacă se smulge peruca”

Neti Sandu generat multă facinație asupra publicului, datorită tunsorii ei perfecte, care a rămas aproape neschimbată, de-a lungul carierei sale. Vedeta PRO TV i-a intrigat pe mulți dintre telespectatori, deoarece părul ei arată întotdeauna perfect, așa că mulți au fost convinși că vedeta poartă o perucă. Vedeta a povestit o serie de situații neplăcute în care unii fanii au fost extrem de nepoliticoși și unii chiar au tras-o de păr, pentru a afla dacă părul ei este real. Neti Sandu a fost revoltată când, în urmă cu ceva vreme, în timpul unei filmări, un individ a avut un comportament total inadecvat.

Citește și: Cum a afectat-o pe Neti Sandu despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație, și ce spune despre conviețuirea în cuplu:„M-a plonjat într-o depresie…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca, colega ei de la PRO TV:„Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii…’ / EXCLUSIV

„M-a luat așa de păr să vadă dacă se smulge peruca. A mai fost o filmare aici, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa… să vadă dacă e părul meu. Pe bune… Cum să faci așa ceva? Mai era și una la coadă la prăjituri. Eu nu am reușit în 27 de ani să-i conving că e părul meu', a mai spus Neti Sandu.

Neti Sandu este mereu întrebată dacă poartă perucă

Neti Sandu a relatat că nici măcar oamenii care o știu de mai mulți ani, cum ar fi vecinii ei, nu sunt convinși de faptul că vedeta nu poartă perucă. Neti a avut un dialog care a lăsat-o mască cu o vecină de la bloc care a întrebat-o direct dacă poartă perucă.

Citește și: Cum petrece Alina Sorescu primul Crăciun după divorțul de Alexandru Ciucu:’A fost un an complicat. Vreau multă liniște’

Citește și: Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit.Ce cadou a primit impresara din partea preoților

„S-a oprit într-o zi o vecină și mă întreabă «Doamna Neti, vă rog eu, nu vă supărați pe mine. Doamnă, e părul dumneavoastră?». Și zic «Doamnă, mă știți de o mie de ani. Stau aici din 84. Nu ați fi remarcat că nu e părul meu?». Ea nici nu se mai uita, voia doar să verifice mitul', a povestit prezentatoarea de la Pro Tv.

Neti Sandu, mărturisiri despre o relație eșuată

Se cunosc foarte puține despre viața personală a lui Neti Sandu, ea fiind un exemplu de discreție din acest punct de vedere. Vedeta a vorbit în urmă cu mai mult timp despre viața ei sentimentală și despre o relație amoroasă eșuată, din care a avut multe de învățat. Neti Sandu a avut o relație care adurat 10 ani, dar care s-ar fi sfârșit din cauza infidelității partenerului.

Acum, privind înapoi, mă întreb cum de mi-a fost atât de ușor să stau 10 ani cu cineva… Acum mi se pare un sport extrem. Dacă te înșală, atunci înseamnă că tu nu ai ce căuta în respectiva relație. Acum, dacă ești stăpân pe tine, nu ai neapărat nevoie de cineva. Poți să-ți crești singur un copil, lucru care pe vremea noastră nu era așa… și nici mentalitatea nu permitea.„, a relatat Neti, în urmă cu ceva vreme.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter