Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit. Ce cadou a primit impresara din partea preoților

Publicat pe

Anamaria Prodan va împlini pe 17 decembrie vârsta de 50 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere mai devreme și a ales un loc surprinzător. Impresata și-a aniversat ziua de naștere la Mănăstirea Nechit, acolo unde a fost sărbătorită de preoți. Părintele Zenovie i-a oferit un tort cu Mântuitorul Iisus Hristos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan se poate declara o femeie împlinită. Dacă pe plan amoros nu a avut noroc, vedeta se poate simți împlinită cu o carieră de succes. De asemenea, Anamaria are trei copii minunați care sunt alături de ea în orice situație.

Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit. Ce cadou a primit impresara din partea preoțilorAnamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit. Ce cadou a primit impresara din partea preoților

Anamaria Prodan obișnuiește să meargă des la Mănăstirea Nechit, acolo unde își găsește mereu liniștea. Recent, impresara a avut parte de o surpriză din partea preoților lăcașului de cult. Vedeta a primit un tort impresionant din partea acestora.

Citește și: De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul ei soț, Tibi Dumitrescu:„L-am invitat la restaurant și i-am explicat că…'

Citește și:Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi după ce Anamaria Prodan și Reghe au divorțat:„Când o văd pe mama plângând, mă rupe. El a plecat, iar noi…'

Citește și:Paul de la Mireasa a găsit poze indecente în telefonul iubitei sale, Roxana:„Să-ți fie clar că nu mă însor aici'

Citește și:Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată:'Am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile, nu mai aveam aer'

Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit.

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani pe 17 decembrie. Vedeta și-a sărbătorit ziua în avans la Mănăstirea Nechit, acolo unde a avut parte de surpriză neașteptată. Impresara obișnuiește să meargă des la acest lăcaș de cult, iar acum preoții au așteptat-o cu un tort de ziua ei de naștere. Părintele Zenovie i-a făcut o surpriză și i-a oferit Anamariei un tort cu Iisus Hristos alături de o lumânare, cu mesajul „La mulți și binecuvântați ani!'. Vedeta a împărtășit momentul emoționant cu fanii săi din mediul online.

'Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la mănăstirea NECHIT la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ! Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea … fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați… cred ca toți românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu. De departe cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! Nu am cuvinte de mulțumire', a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan a fost însoțită de Gabriela Lucuțar

Anamaria Prodan a legat o prietenie frumoasă cu Gabriela Lucuțar, supranumită și Regina întunericului. Impresara a fost însoțită de prietenia ei la Mănăstirea Nechit, acolo unde a fost aniversată de preoți și călugări.

În urmă cu doi ani, Anamaria Prodan declara că în trecut a fost atee, dar Gigi Becali și mama sa au reușit să o aducă pe calea credinței. „Eu am fost ateu mult timp, dar după discuții cu mama și cu Gigi Becali m-am schimbat', declara vedeta.

Anamaria Prodan a avut o relație specială cu mama ei, Ionela Prodan

Anamaria Prodan a făcut orice pentru a-și salva mama. Impresara a încercat să o vindece pe Ionela Prodan de boala gravă de care suferea, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. La patru ani de la moartea artistei, viața impresarei s-a schimbat radical.

S-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, cel cu care credea că va avea o căsnicie longevivă. Anamaria Prodan a devenit o femeie puternică și nu ezită să arate acest lucru cu fiecare apariție a sa. Credința face parte din viața impresarei acum, iar iubirea pentru copiii ei o determină să rămână puternică în fața oricărei situații dificile.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter