Iulia Albu critică dur vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială: „Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea o altfel de prostituție” / EXCLUSIV

Publicat pe

Iulia Albu critică dur vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială. Iulia Albu nu are deloc cuvinte de laudă la adresa influencerilor care și-au surprins fanii pe rețelele sociale cu imagini ce par rupte din filmele SF. Mulți internauți au fost intrigați, dar și cuceriți în egală măsură de felul în care au arătat avatarele celebrităților autohtone. Iulia Albu nu s-a putut abține însă și i-a criticat pe toți cei care au recurs la acest lucru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu critică dur vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială. După ce mai multe vedete au publicat zilele acestea, pe rețelele sociale, fotografii ce par rupte din filmele SF, Iulia Albu a răbufnit. Într-un interviu exclusiv pentru viva.ro, vedeta și-a exprimat public părerea.

Iulia Albu critică dur vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială: „Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea o altfel de prostituție' / EXCLUSIVIulia Albu critică dur vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială: „Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea o altfel de prostituție' / EXCLUSIV
Iulia Albu critică dur vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială: „Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea o altfel de prostituție' / EXCLUSIVIulia Albu critică dur vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială: „Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea o altfel de prostituție' / EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit nicioodată părul:'Știu că pare greu de crezut'

Citește și: De ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale să posteze poze pe rețelele de socializare și să se machieze:„Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?'

Citește și: Cum se menține Gheorghe Turda în formă, la 74 de ani:„Îți face bine la sănătate. De două ori pe săptămână…' / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran, despre experiența nașterii premature:„Este necesar să recunoști semnele. Eu nu prea m-am interesat, a fost o greșeală'. Cum se simte acum fiica ei / EXCLUSIV

Iulia Albu critică dur vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială

Iulia Albu a criticat faptul că mai mulți influenceri și chiar vedete autohtone au folosit o aplicație pentru fotografiile personale. Vedeta a comentat despre acest subiect pe ideea că 'arta este sublimă, dar furtul, nu', în contextul în care rețelele sociale au fost pline de imagini ce par rupte din filmele SF. Criticul de modă a făcut declarații pentru viva.ro despre acest subiect.

'A fi influencer nu înseamnă în a te poza doar în chiloți pe plaje exotice sau să îți fotografiezi copilul când mănâncă sau când face la oliță și a etala o viață absolut perfectă pe care, de fapt, nu o trăiești în realitate', a declarat Iulia Albu, pentru viva.ro.

Iulia Albu: „Nu este și nu va fi niciodată ok să se întâmple așa ceva'

Iulia Albu nu se dezminte și pune punctul pe 'i' atunci când își exprimă o părere! Criticul de modă susține că vedetele de peste hotare primesc foarte mulți bani atunci când promovează o aplicație sau un trend. Totodată, ea a amintit și despre scandalul Balenciaga.

'Atunci când o celebritate din Satele Unite sau din afară, în general, promovează o aplicație sau un trend, o face de cele mai multe ori pe bani. Și pe bani foarte mulți. Dacă analizăm situația, în contextul scandalului Balenciaga, de exploatare a minorilor-cu acele trimiteri către pedofilie absolut sinistre, putem observa că celebrități Nicole Kidman 'endorsează' în continuare brand-ul cu brațele larg deschise. Este până la urmă o alegere pe care acești oameni o fac în mod conștient, asumat și contra unor sume amețitoare. Nu este și nu va fi niciodată ok să se întâmple așa ceva', susține Iulia Albu.

Iulia Albu: 'Ne e atât de confortabil să fim oi'

Iulia Albu este de părere că în România funcționează efectul de turmă și susține că foarte mulți dintre noi refuză să gândească sau să se documenteze înainte de a face un pas. Singura pe care o dă drept model pozitiv este Gina Pistol.

'În România, pentru aplicația despre care vorbim, și nu doar pentru aceasta, nu au nevoie să plătească. La noi funcționează efectul de turmă. Ne-am învățat atât de bine și ne e atât de confortabil să fim oi, încât cei mai mulți dintre noi refuză să gândească sau să se documenteze înainte de a face un pas', a mai declarat Iulia Albu.

Iulia Albu: 'Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea un altfel de prostituție'

Iulia Albu este de părere că pentru persoanele care trăiesc exclusiv din online totul se reduce la numărul de like-uri. Criticul de modă a mai susținut că multe dintre aceste persoane erau extrem de vocale cu privire le războiul din Ucraina.

'Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea un altfel de prostituție. Pentru persoanele care trăiesc exclusiv din online este simplu. Totul se reduce la like-uri și numărul de campanii care le sunt propuse. Este comic și trist, în același timp. Asta în cazul în care vedeți foarte multe persoane care o folosesc și care erau înainte foarte vocale în legătură cu războiul din Ucraina și politica externă a Rusiei', a mai declarat pentru viva.ro, Iulia Albu.

Foto: Facebook, Instagram.

Vezi şi ce este inteligenţa artificială!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter