Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit nicioodată părul: ”Știu că pare greu de crezut”

Publicat pe

Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit nicioodată părul. Iulia Albu nu și-a vopsit niciodată părul. Îndrăgitul critic de modă a cucerit de-a lungul timpului cu frumusețea de care dă dovadă. Cu toate astea, a stat departe de operațiile estetice, cât și de schimbările de look. Nimeni nu ar fi crezut, însă Iulia Albu a declarat că nu și-a vopsit niciodată părul. Motivul este însă incredibil. Iată ce spune despre o viitoare culoare a podoabei capilare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit nicioodată părul. Iulia Albu a luat pe toată lumea prin surprindere, asta după ce a vorbit mai sincer ca niciodată despre ea. De nenumărate ori și-a făcut apariția pe micile ecrane costumată în fel și fel de ținute execentrice, însă cu toate schimbările care au avut loc, când a venit vorba de păr a ezitat în adevăratul sens al cuvântului.

Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit nicioodată părul: 'Știu că pare greu de crezut'Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit nicioodată părul: 'Știu că pare greu de crezut'

La fiecare apariție, Iulia Albu dădea de înțeles că și-a mai făcut câte o schimbare. Întotdeauna a vrut să fie unicată, astfel că a și reușit. Toate astea, însă fără a-și schimba culoarea părului. Criticul de modă susține că, deși e greu de crezut, nu s-a vopsit niciodată. Bineînțeles, toată lumea se întreabă care este motivul, așa că nu a lăsat loc de interpretări.

Citește și: Cine este Iulia Albu.Ce studii are și care e numele ei de fată

Citește și: Ce dietă ține Iulia Albu:”Fac foarte mult sport, nu mai mănânc…”

Citește și: Lili Sandu a ajuns de urgență la spital cu fiul ei. Ce a pățit Thomas Jay:'S-a gândit el să facă…'

Citește și: Cum a reacționat Serghei Mizil după ce Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit:”Nu m-au căutat”

Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit nicioodată părul

Iulia Albu și-a dorit mereu să fie naturală. Cu toate aparițiile ei excentrice, după demachiere putea mereu să revină la frumusețea ei cu care s-a născut. Nu a fost adepta operațiilor estetice, iar când a venit vorba de părul ei, l-a considerat mereu o moștenire. Criticul de modă susține că pentru ea culoarea părului este moștenire de la mama sa, cum este și în cazul fiicei sale și nu poate apela la o schimbare.

'Nu m-am vopsit niciodata. Stiu ca pare greu de crezut, dar, cumva, am simțit ca m-as trăda eu pe mine. Culoarea parului meu este moștenire de la mama mea, așa cum culoarea parului fiicei mele este mostenirea ei de la mine', a scris Iulia Albu pe contul său de Instagram.

Iulia Albu nu a simțit niciodată nevoia să se vopsească

În ziua de azi, greu mai găsești o femeie pe stradă care să nu se fi vopsit vreodată. Mai nou este la modă ca și bărbații să se vopsească și să își facă schimbări de look. Din această mulțime, Iulia Albu este o excepție în adevăratul sens al cuvântului. În timp ce numeroase vedete trec săptămânal pe la saloanele de înfrumusețare și se fac fie blonde, brunete, roz sau alte culori, ea a explicat că niciodată nu a simțit să facă acest lucru.

Iulia Albu: 'Nu uitați cine sunteți'

În timp ce a dezvăluit unul dintre marile ei secrete, și anume că nu s-a vopsit niciodată, Iulia Albu le-a oferit fanilor și un îndemn. Criticul de modă a precizat că nu trebuie să uităm cine suntem cu adevărat, în spatele filtrelor, machiajului, pozelor sau a hainelor.

'Culoarea ochilor, forma gurii, a nasului, expresiile faciale sunt cele care completează portretul' nostru, bazat in primul rând PE CINE SUNTEM ca oameni. IUBIȚI-VA. Si nu uitati cine sunteti. NICIODATA. Sa aveti o saptamana fabuloasa ca voi!', a adăugat Iulia Albu.

Iulia Albu nu-și lasă fiica să se machieze

Ei bine, Iulia Albu este strictă nu numai când vine vorba de ea, ci și de fiica ei. Criticul de modă a precizat că momentan nu o să-i permită micuței sale să se machieze, considerând că la 13 ani este mult prea devreme pentru a face acest pas. Totuși, în unele ședințe foto, Mikaela poartp machiaj, însă unul făcut de o persoană specializată în domeniu.

„Nu la școală. Niciodată. Este machiată de un make-up artist și nu vreau să o învăț încă pentru că eu vreau să mă mint în continuare că este un copil. Până nu va face 14 ani, nu va putea să se machieze deloc. Pe ea o place toată lumea, ceea ce mi se pare fabulos și sper să rămână așa lucrurile pentru că este o experiență îngrozitoare pentru un copil să fie agresat’, a declarat criticul de modă, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter