De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul ei soț, Tibi Dumitrescu: „L-am invitat la restaurant și i-am explicat că...”

Publicat pe

De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul ei soț, Tibi Dumitrescu. Impresara de fotbal și fostul baschetbalist au fost căsătoriți din 1998 până în 2007, iar din mariajul lor au rezultat două fete, Sarah și Rebecca. Într-un interviu recent, Anamaria Prodan a explicat motivele separării dintre ea și tatăl celor două fiice pe care le are. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După aproape un deceniu de căsnicie, Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au făcut nunta în Pennsylvania, SUA, la numai opt luni după ce s-au cunoscut. Deși au trecut 15 ani de la divorț, se pare că aceștia au rămas în relații bune, impresara adresându-i întotdeauna cuvinte de laudă. Mai mult, aceasta este apropiată și de actuala soție a fostului baschetbalist, Irina.

De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul ei soț, Tibi Dumitrescu: „L-am invitat la restaurant și i-am explicat că...'De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul ei soț, Tibi Dumitrescu: „L-am invitat la restaurant și i-am explicat că...'

Anamaria Prodan a inițiat divorțul dintre ea și primul soț, Tibi Dumitrescu. Recent, impresara de fotbal a dezvăluit motivele care au stat la baza despărțirii dintre ea și tatăl fetelor pe care le are. Se pare că foștii soți aveau aspirații diferite cu privire la viitor și la parcursul lor profesional.

Citește și: Anamaria Prodan, despre relația cu fostul soț, Tibi Dumitrescu:„Înainte era după Reghecampf, acum…'

Citește și: Ce relație are Anamaria Prodan cu primul ei soț, Tibi Dumitrescu:„Unul dintre cei mai buni'

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj pentru Raluca Todea, după finala Chefi la cuțite:”Mi-aș fi dorit să nu…”

Citește și: Shakira se afișează tot mai des cu Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani.Cum au fost surprinși cei doi

De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul ei soț, Tibi Dumitrescu

Impresara a mărturisit că ea a fost cea care a pus capăt căsniciei, conștientă fiind că nu mai poate avea un viitor cu Tibi Dumitrescu. Fostul baschetbalist își dorea să se stabilească definitv în SUA, în timp ce Anamaria Prodan visa să se întoarcă în țara natală.

„Ne-am pierdut în ani. Eu îmi doream o altă viață, în lumina reflectoarelor, Tibi era un tip foarte bun, minunat, în viața lui nu m-a deranjat cu un cuvânt. Eu fiind un om foarte direct, când mi-am dat seama că îmi doresc cu totul altceva, voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, voiam să schimb, voiam multe lucruri, cu care nici nu putea fi de acord vreodată, pentru că el toată viața și-a dorit să rămână în America, să ne creștem copiii ca o familie normală.

Nu concepeam viața din America, cu toate că și acolo mă cunoșteau toți. Eu am pus capăt căsniciei, l-am invitat la restaurant și am vorbit atât de direct și frumos. I-am explicat că e un om cum puțini se nasc pe pământul ăsta și că merită să-și găsească pe cineva care să-i pună lumea la picioare așa cum își dorește el. A avut norocul vieții să o găsească pe Irina, pe care o iubesc din suflet, suntem toți o familie. Ne creștem toți copiii împreună. Ne ajutăm, vorbim, luăm decizii împreună', a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului „Tare de tot'.

„Tibi e cel mai bun prieten al meu'

Deși au trecut 15 ani de la divorț, Anamaria Prodan a susținut că Tibi Dumitrescu este cel mai bun prieten al ei. Impresara l-a lăudat pentru modul în care s-a implicat în viața copiilor și pentru sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

„Vorbim de educație. Tibi venea dintr-o familie de intelectuali, mama lui a fost la Comerț Exterior, tatăl lui a fost șef CTC. Niște oameni fabuloși, care și-au crescut cei doi copii altfel, o educație aleasă. Ambii copii au terminat o facultate în America, Tibi a jucat baschet la nivel de performanță.

Fetele au venit cu mine acasă. Tibi e cel mai bun prieten al meu, mă bazez pe el la orice oră din zi și noapte. A venit și el atunci cu noi, omul și-a sacrificat toată viața ș Irina, soția lui, și-a sacrificat și ea viața, dedicându-i Sarei, fetița mea și a lui TIbi, tot timpul lor, pentru a o face să atingă perfecțiunea în baschet. Rar am văzut un asemenea tată, care să trăiască pentru copiii lui', a mai declarat ea.

„După ce am divorțat, dormeam în același pat'

Deși divorțaseră, Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au continuat să locuiască timp de doi ani sub același acoperiș. Impresara a mărturisit că nu-i poate face niciun reproș fostului ei soț, care i-a înțeles decizia de a părăsi SUA.

„Am stat doi ani de zile în aceeași casă, după ce am divorțat, dormeam în același pat. Nu a știut nimeni, nici măcar copiii. Eu am vorbit mereu cu copiii mei sincer. Noi suntem o familie, suntem un tot care discută și știe absolut tot. Atunci nu le-am spus pentru că erau micuțe, 5,6 ani. Era deja o schimbare foarte mare pentru ele, pentru că abia veniserăm din America.

Tibi m-a iubit dumnezeiește. Nu m-a deranjat niciodată cu nimic. M-a înțeles când am vrut să plec. Îl țineam lângă mine doar din egoism. Era foarte bun cu mine, mă ocrotea, mă idolatriza, dar eu nu puteam să-i ofer ceea ce merita', a mai spus impresara.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter