Shakira se afișează tot mai des cu Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani. Cum au fost surprinși cei doi

Publicat pe

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație. Cei doi s-au cunoscut 2010, la Cupa Mondială din Brazilia, iar împreună au doi copii. Despărțirea lor a șocat o lume întreagă, iar cântăreața a trecut prin momente dificile, mai ales că fostul fotbalist și-a refăcut viața cu o tânără de 23 de ani. În ultima perioadă, Shakira a fost surprinsă tot mai des în compania lui Gorka Ezkurdia, un tânăr de 24 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Shakira și Gerard Pique a ajuns la sfârșit după 12 ani. La scurt timp după despărțire, fostul fotbalist al Barcelonei s-a cuplat cu o tânără de 23 de ani, Clara Chia Marti. Pique nu s-a sfiit să se afișeze în public cu noua sa iubită, spre șocul fostei sale partenere. Shakira a recunoscut că despărțirea de tatăl copiilor săi i-a provocat o mare suferință.

Shakira se afișează tot mai des cu Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani. Cum au fost surprinși cei doiShakira se afișează tot mai des cu Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani. Cum au fost surprinși cei doi

Columbianca a fost surprinsă recent în compania unui surfer de 24 de ani. Potrivit losandes.com, cei doi ar fi petrecut câteva zile împreună, aceștia fiind surprinși în timp ce făceau surfing, alături de copiii artistei. Gorka Ezkurdia este din San Sebastian și se înțelege de minune cu Shakira.

Citește și:

De ce a plâns Pique când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț:„Nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi'

Citește și:Shakira a primit custodia totală a copiilor, după despărțirea de Pique.Artista se mută în Miami

Citește și:Corina Băcanu critică dur campania Balenciaga, care a sexualizat copiii:”Ceva mai bolnav rar am văzut”

Citește și:Frank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani.Actorul din „Green Book” a fost găsit fără suflare pe o stradă din Bronx

Shakira a fost văzută tot mai des în compania lui Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique, după 12 ani de relație. Cei doi au împreună doi băieți, Milan și Sasha, care se vor muta alături de mama lor în Miami. După despărțirea de fostul fotbalist, Shakira a suferit foarte mult și a declarat că ultimele luni au fost extrem de grele pentru ea. Cu toate astea, artista încearcă să facă numeroase activități împreună cu cei doi copii ai săi pentru a uita de problemele sale.

În ultimele zile, Shakira a fost văzut tot mai des în compania lui Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani. Sursa menționată mai sus citează că tânărul este din San Sebastian și se înțelege de minune cu artista. Cei doi au fost surprinși în timp ce făceau surfing împreună, iar cântăreața apare extrem de fericită în compania lui Gorka.

Nu este prima oară când sunt văzuți împreună, iar speculațiile cu privire la o posibilă relație amoroasă între ei au apărut în urmă cu câteva săptămâni. Cântăreața și-a făcut timp pentru ea și pasiunile ei și a decis să ia lecții de surf.

Shakira: „Nu este o separare obișnuită”

Shakira a suferit foarte mult după despărțirea de Gerard Pique. Deși nu au fost căsătoriți, relația lor părea una foarte strânsă, mai ales că aveau împreună doi copii. În vara acestui an, cei doi au anunțat public că se despart după 12 ani de relație. Gerard Pique a trecut repede peste separarea de artistă și și-a refăcut viața cu o tânără de 23 de ani, Clara Chiar Marti. Recent, Shakira a vorbit despre relația eșuată pe care a avut-o cu Gerad Pique.

„Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. Hm, și da, a fost greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că sunt în ochii publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare obișnuită. Și a fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil', a declarat Shakira.

Shakira a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în relația cu Pique

Artista a mai vorbit și despre sacrificiile pe care le-a făcut în relația cu Gerard Pique. Shakira a declarat că a fost nevoită să își lase cariera pe plan secundar pentru a-i fi alături fostului fotbalist.

'Gerard este fotbalist și își dorește să joace fotbal și să câștige trofee. A trebuit să îi fiu alături. Unul dintre noi trebuia să facă un sacrificiu. Unul dintre noi trebuia să facă un efort, eu am fost aceea. Mi-am pus cariera în plan secund și am venit în Spania pentru a-l sprijini să își continue cariera de fotbalist și să câștige trofee. A fost o dovadă de iubire', a mai spus cântăreața.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter