Anamaria Prodan, despre relația cu fostul soț, Tibi Dumitrescu: „Înainte era după Reghecampf, acum...”

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut declarații neașteptate despre relația cu fostul ei soț, Tibi Dumitrescu. Sunt divorțați de mai bine de un deceniu, însă, se pare că cei doi continuă să se respecte unul pe celălalt. Sexy-impresara are doar cuvinte de laudă la adresa lui și îl numește „sufletul ei'. Ba mai mult, spune că acum, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, el este bărbatul pe care se poate baza oricând.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a făcut unele declarații neașteptate despre relația cu fostul ei soț, Tibi Dumitrescu. Deși nu mai sunt împreună de ani buni, sexy-impresara susține că ea și tatăl fiicelor ei se înțeleg foarte bine. Atât de bine, încât ea îl consideră printre unul dintre puținii oameni pe care se poate baza oricând.

Anamaria Prodan, despre relația cu fostul soț, Tibi Dumitrescu: „Înainte era după Reghecampf, acum...'Anamaria Prodan, despre relația cu fostul soț, Tibi Dumitrescu: „Înainte era după Reghecampf, acum...'

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au divorțat în urmă cu peste 10 ani. Din mariajul lor au rezultat două fete superbe, Rebecca și Sarah. Se pare că cei doi au păstrat, în timp, o frumoasă relație de respect, dar și de prietenie. Dovadă stau chiar spusele impresarei. Aceasta a mărturisit că ea și fostul ei soț împart și sfaturi, mai ales după despărțirea de antrenor, și că poate apela la el cu încredere, la orice oră din zi și din noapte.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa în urmă cu 3 ani:„În secunda doi sar la bătaie'

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a postat un video cu ecografia copilului:”El nu are nicio vină pentru…”

Citește și: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România 2, este însărcinată pentru a doua oară:„Ana va avea un frățior sau o surioară'

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa în urmă cu 3 ani:„În secunda doi sar la bătaie'

Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre relația cu fostul soț, Tibi Dumitrescu

Agentul FIFA a fost invitat recent în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc de peYouTube. Acolo, sexy-impresara a atins mai multe subiecte, printre care relația actuală pe care o are cu fostul ei soț. Anamaria Prodan l-a numit pe tatăl fiicelor sale „sufletul ei' și a spus că acum, după separarea de Reghe, el e omul pe care se poate baza mereu.

În plus, Anamaria Prodan a spus că are o relație minunată și cu soția lui Tibi Dumitrescu. O numește pe Irina prietena ei, iar pe fiica celor doi o consideră ca și cum ar fi fata ei.

„Doamne, dar eu vorbesc de tatăl fetelor mele, de Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul care la orice oră din zi și din noapte.

Mă bazez și mă sfătuiesc cu el și soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și fetița Irinei, care este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară', a spus Anamaria Prodan, în cadrul podcastul-ui lui Codin Maticiuc.

Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan și tatăl fiicelor sale

Nu este pentru prima dată când Anamaria Prodan vorbește frumos despre fostul ei soț, în public. În urmă cu ceva vreme, ea i-a adus doar cuvinte de laudă, atunci când a povestit cum s-au cunoscut. Spunea atunci despre el că a văzut în el un „potențial incredibil' și că de, prima dată când l-a văzut, l-a considerat „un bărbat frumos'.

„Îl cunoscusem într-o seară, la clubul Vox Maris, pe Tiberiu Adrian Dumitrescu. Se afla în vacanță de român cu cetățenie americană-deh, bărbat ideal pentru împlinirea visului oricărei femei de la noi de a ajunfe în Lumea Nouă.

Ceea ce pe mine zău că nu mă interesa. Doar că am văzut în Tibi un potențial incredibil. Un suflet sensibil. Un bărbat frumos, care juca baschet… Lucrurile s-au legat de la sine, dar în stilul meu inconfundabil și după pilda bunicii și a mamei- gata de măritiș în 3 zile….', a povestit Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp, conform wowbiz.ro.

Sursă foto: Arhivă, Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter