Horia Brenciu a plâns la TV pentru mama lui: „Aș vrea să revin acolo, am emoții”

Publicat pe

Horia Brenciu a fost invitat, luni (27 septembrie), în emisiunea ‘Vorbește Lumea’, alături de orchestra lui. Juratul de la Masked Singer nu s-a putut abține și a făcut glume spumoase în platoul show-ului de la PRO TV. De asemenea, artistul a făcut și mărturisiri emoționante despre viața personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu a plâns la TV pentru mama lui: „Aș vrea să revin acolo, am emoții'Horia Brenciu a plâns la TV pentru mama lui: „Aș vrea să revin acolo, am emoții'

Horia Brenciu a făcut dezvăluiri emoționante despre cea care i-a dat viață, după ce Sofia Vicoveanca a povestit prin ce experiențe a trecut pe când era doar o copilă, tot în cadrul emisiunii Vorbește Lumea. Solista de muzică populară a declarat că și-a vizitat recent locul în care s-a născut, Cernăuți.

Citește și: Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce surpriză i-a făcut Horia Brenciu

Citește și: Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Mesajul surprinzător al soției: „La mulți ani…'

Citește și: Dana Rogoz a împlinit 36 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere: „Am ajuns frânţi acasă”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Conect-R, la Asia Express: „Te eliberezi și te simți mai bine”

În același timp, Horia Brenciu a ținut să completeze că și el și-ar dori să meargă la Cernăuți, pentru că mama lui s-a născut acolo. Horia Brenciu a mai povestit că bunicii lui au ales să se căsătorească, deși nu vorbeau aceeași limbă.

„Aș vrea să revin acolo, am emoții, nu știu unde s-a născut mama acolo. Bunicul meu era român, bunica era unguroaică. Ei s-au cunoscut și s-au iubit, iar când s-au căsătorit, el nu vorbea ungurește, ea nu vorbea românește. A fost nevoie să le traducă.', a povestit Horia Brenciu, la PRO TV.

Horia Brenciu, ‘jurat’ la Masked Singer

Solistul a vorbit și despre provocarea de a apărea la Masked Singer. Horia Brenciu a făcut sacrificii enorme pentru filmările emisiunii de la PRO TV.

„După filmările de la Masked Singer Romania, din vară, care au durat mai bine de o lună, mi-am revăzut copiii. M-am apropiat tiptil de locul în care erau, pe plajă și i-am surprins. Pot spune că a fost o îmbrățișare emoționantă… Imediat dupa aceea, ne-am aruncat cu toții în valuri și n-am mai putut deosebi lacrimile de picăturile de mare…', a spus Horia Brenciu pentru Ciao.

Ce spune Horia Brenciu despre soția lui

În urmă cu ceva timp, Horia Brenciu vorbea despre relația cu Alice, femeia care îi stă alături de atâția ani și pe care o iubește ca pe ochii din cap.

„Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copii ai noștri în frâu.

O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea, pentru că acele cursuri menționate mai sus sunt doar începutul’, spunea la vremea aceea Horia Brenciu.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter