Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Mesajul surprinzător al soției: „La mulți ani...”

Publicat pe

Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Îndrăgitul cântăreț și-a sărbătority, astăzi, 27 august, ziua de naștere. Cel mai frumos, dar și surprinzător mesaj pe care artistul l-a primit cu această ocazie a venit din partea soției sale. Alice a reușit, încă o dată, să dovedească că este foarte inspirată când vine vorba de aceste lucruri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu și Alice se iubesc de 15 ani, iar împreună cresc patru copii care le fac viața frumoasă și de care sunt tare mândri. Atunci când vine vorba de iubirea lor, cuplul nu se ferește să își facă declarații de romantice. Așa s-a întâmplat și cu această ocazie specială.

Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Mesajul surprinzător al soției: „La mulți ani...'Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Mesajul surprinzător al soției: „La mulți ani...'

„El e iubitul și prietenul, și amantul meu. La mulți ani, frumosule și bunule, și minunatule! #rezistaaaa!', a fost mesajul transmis de soția lui Horia Brenciu, alături de care a atașat o fotografie cu ei doi.

Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Ce spune despre soția lui

În urmă cu ceva timp, Horia Brenciu, care a împlinit astăzi 49 de ani, vorbea despre relația cu Alice, femeia care îi stă alături de atâția ani și pe care o iubește ca pe ochii din cap.

„Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copii ai noștri în frâu.

O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea, pentru că acele cursuri menționate mai sus sunt doar începutul', spunea la vremea aceea Horia Brenciu, care a împlinit astăzi 49 de ani.

Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Mai mult, Horia Brenciu dezvăluit că după o relație de atât de lungă încă are lucruri de descoperit la soția sa. „Omul e un adevărat univers. Alice respectă regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea. Concluzia e că mai avem multe de descoperit și de experimentat', a mai povestit Horia Brenciu.

Citește și: Cine este Marius, fratele lui Horia Brenciu

Citește și: Ce frumoasă este fata cea mare a lui Horia Brenciu

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre despărțirea de logodica lui

Citește și: Cum s-a transformat viața lui Smiley de când a devenit tată

Drama neștiută a lui Horia Brenciu

Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Artistul și-a pierdut mama când avea 11 ani. El a rămas doar cu tatăl său, fiind nevoiţi amândoi să ia viaţa în piept cu bune, dar mai ales, cu rele.

„Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară.  E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important.

Nu am avut timp să o jelesc. Pe  mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…‘, a declarat Horia Brenciu pentru lizetaoprea.ro, referindu-se la mama lui, Marinela, soprană la Teatrul Muzical la Braşov.

Cine este și când și-a început cariera Horia Brenciu

Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Cântărețul s-a născut la Brașov, pe 27 august Brașov. A absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna', Academia de Teatru și Film din București și Școala Populară de Artă din orașul său natal.

Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Artistul a debutat în muzică la numai 18 ani, în anul 1990, în trupa „Apropo', pe vremea respectivă cântând la pian, și abia mai târziu remarcându-se vocal.

Prima apariție televizată a lui Horia Brenciu s-a produs în vara lui 1993, în producția TVR Concurs de seducție realizată pe litoral, la Costinești.

Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Concurând cu alți doi tineri, Brenciu a câștigat întâietatea pentru favorurile Marinei Scupra. În același timp, trei tinere se luptau să-l cucerească pe Tino Furtună de la „Holograf'.

În octombrie 1993, în calitate de colaborator, a prezentat prima ediție a concursului interactiv ROBINGO (TVR). A fost selectat de realizatorul Doru Dumitrescu, după vizionarea, înainte de difuzare, a unei emisiuni de jocuri pe plajă, concepută Adelina Șuvăgău.

Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Lansarea lui a coincis cu lansarea concursului interactiv ROBINGO în România, la TVR. În decembrie, același an, a fost angajat la TVR, unde a prezentat formatul ROBINGO până în anul 1998.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter