Horoscop 28 august 2021. Dragoste și aventură pentru Raci

Publicat pe

Horoscop 28 august 2021. Se anunță o zi …picantă pentru Raci, care au parte de dragoste din plin, dar și aventură. Poate vor trăi o situație specială în care persoana iubită îi invită într-o drumeție montană și îi cere în căsătorie la înălțime. De ce nu?! Poate oricând să se ivească o astfel de situație wow pentru Raci, în perioada următoare, dar mai ales pe 28 august 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 august 2021 pentru Berbec

Pentru nativul din zodia Berbec este un bun prilej pentru a-și demonstra anumite lucruri pentru el însuși. Discutați cu partenerul dvs. despre problemele care vi se par importante. Încercați să vă învingeți timiditatea pentru a vă elibera de o greutate care vă îndepărtează de ceea ce sunteți cu adevărat. Poate este ziua ideală pentru a-ți dedica mai mult timp, pentru a face ceva ce-ți place.

Horoscop 28 august 2021 pentru Taur

În dragoste, uneori aveți impresia că sunteți urmăriţi și că nu sunteți apreciați la adevărata dumneavoastră valoare. Dar, veți vedea că astăzi veți fi pregătiți să faceți un pas important fără să puneți prea multe întrebări. Nu lua decizii pripite, mai ales când vine vorba de negocieri legate de bani sau de contracte importante.

Horoscop 28 august 2021 pentru Gemeni

Pe parcursul zilei de azi aţi putea primi o invitație. Chiar dacă nu simțiți nevoia să ieșiți, această propunere vă va umple sufletul de bucurie. S-ar putea să fiți nevoiți să participați la un eveniment în familie, o nuntă sau botez. Succesul îți bate la ușă, dar nu te grăbi să iei decizii care te-ar putea sabota. Acționează cu tact și răbdare.

Citește și: Cum a ajuns Daniel Pavel prezentator la Survivor:„N-am fost deloc în România

Citește și: Cove pleacă de la Vorbește Lumea

Citește și: Cât a costat meniul de la nunta cuplului Alina Vidican și Claude Senhoreti

Horoscop 28 august 2021 pentru Rac

Nativii din zodia Rac își doresc să cunoască oameni noi. Racii singuri au parte de o nouă aventură cu sare și piper. Concentrează-ți toată atenția și toată energia pe relația cu persoana iubită și bucură-te de fiecare moment petrecut cu ea. Racii singuri au toate șansele să-și întâlnească marea iubire!

Horoscop 28 august 2021 pentru Leu

Când vine vorba de relații, aveți tendința să preferați o relație stabilă și armonioasă. Din păcate, de cele mai multe ori, din cauza discuțiilor, acest lucrul nu este posibil.

Horoscop 28 august 2021 pentru Fecioară

Astăzi, nativii din zodia Fecioară se simt puțin îngrijorați în ceea ce privește relațiile. Sunteți îngrijorate că încă nu v-ați găsit un suflet pereche care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu dvs. În curând, acest lucru va fi doar un vis urât. Astrele v-au pregătit tot ce este mai intens şi frumos în această toamnă, potrivit antena3.ro.

Horoscop 28 august 2021 pentru Balanță

Balanțele se joacă cu focul în relația de cuplu. Fără să vă dați seama, de foarte mult ori, ajungeți să puneți o barieră și chiar distanță între dumneavoastră și partener. Încercați să vă priviți partenerul cu mai mult dragoste și chiar să-i arătați sufletul dumneavoastră cald.

Horoscop 28 august 2021 pentru Scorpion

O ieșire în oraș sau o escapadă în altă zonă a țării s-ar putea să se dovedească exact ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa. Cu toate astea, nu scapi din ochi nici oportunitățile materiale sau profesionale. Veți avea idei strălucite și ambiții demne de un mare om de afaceri. Nu trebuie să neglijați niciun detaliu, astfel încât toate oportunitățile să fie atinse de partea voastră.

Horoscop 28 august 2021 pentru Săgetător

Când vine vorba de sentimentalitate, există anumite concesii pe care încă nu sunteți pregăți să le faceți. Lucrul pe care partenerul dvs. îl va putea verifica pe parcursul zilei astăzi. Aveți nevoie de spațiu, oricare ar fi dragostea pe care i-o aduceți și pe care v-o oferă. Ai de luat unele decizii dificile, mai ales în contextul în care unul dintre membrii familiei are o problemă de sănătate.

Horoscop 28 august 2021 pentru Capricorn

Astăzi, veți avea asul în mânecă pentru a vă dezlănțui visele și toate capriciile, deoarece imaginația vă va ocupa întreaga minte. Cu siguranță veți aprecia sentimentul de libertate pe care vi-l oferă această nouă stare de spirit. O escapadă scurtă te va ajuta să-ți pui în ordine prioritățile și să te mai detașezi de programul haotic.

Horoscop 28 august 2021 pentru Vărsător

Din punct de vedere sentimental, astăzi sunteți deosebit de sensibili. Dacă sunteți într-o relație, ați putea căuta oarecum excesiv atenția partenerului tău. Și dacă ea / el nu răspunde imediat la toate cererile dvs. de afecțiune, vă veți supăra.

Horoscop 28 august 2021 pentru Pești

Prietenia cu unul dintre prietenii tăi buni este în declin. Adevărul este că ați împărtășit câteva momente bune și altele mai dificile care păreau că v-au unit pentru totdeauna. Acceptați faptul că v-ați schimbat amândoi, dar nu în același mod.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter