Cât a costat meniul de la nunta cuplului Alina Vidican și Claude Senhoreti. Au avut și sarmale

Publicat pe

Alina Vidican și soțul ei, Claude Senhoreti, și-au îndeplinit cel mai mare vis joi, pe 26 august, căsătorindu-se. Pentru ca nunta să iasă perfect, au avut grijă ca invitații să nu ducă lipsă de nimic. Astfel, și meniul servit a fost unul pe măsura așteptărilor. Iată cât a costat, dar și ce preparate a conținut! Vă spunem de pe acum că proaspeții însurăței nu s-au zgârcit deloc!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ieri, pe 26 august, Alina Vidican și milionarul Claude Senhoreti și-au unit destinele pe viață. În semn al iubirii lor, cei doi au ales astfel să se căsătorească și să facă o nuntă ca-n povești. Nu doar rochia miresei i-a uimit pe invitați, ci și meniul din care s-au servit. Milionarul și fosta soție a lui Cristi Borcea au scos sume mari din buzunare, totul pentru ca cei dragi să se simtă bine.

Cât a costat meniul de la nunta cuplului Alina Vidican și Claude Senhoreti. Au avut și sarmaleCât a costat meniul de la nunta cuplului Alina Vidican și Claude Senhoreti. Au avut și sarmale

Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au pregătit intens pentru nunta lor, iar asta s-a văzut cu ochiul liber, la nuntă. În cursul zilei de 26 august, cei doi au organizat un eveniment cu fast, în luxosul Miami. Astfel, după ce au păstrat discreția în privința relației lor, timp de patru ani, au decis ca, în cele din urmă, să-și unească destinele.

Citește și: Cum și-a cunoscut Alina Vidican iubitul. Claude:”M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată”

Citește și: Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit!Primele imagini de la nuntă

Citește și: Ce face și cu ce se ocupă Nicole din Lacrimi de iubire, la 15 ani de la filmări.Are două fetițe superbe

Citește și: Laura Bretan de la Românii au Talent, premiată cu Discul de Aur pentru primul album.Alături de ce mare artiști a cântat

Cât a costat meniul de la nunta cuplului Alina Vidican și Claude Senhoreti

Data de 26 august 2021 va rămâne întipărită permanent în sufletul și în mintea Alinei Vidican. Ieri, aceasta a îmbrăcat pentru a doua oară rochia de mireasă. Tot atunci, ea și milionarul Claude Senhoreti au semnat actul oficial și de atunci sunt soț și soție. Nunta a fost organizată în zona Floridei, într-un spațiu exclusivist, mai exact în interiorul unui clădiri istorice, The Addison, în Boca Raton.

Iar dacă vă întrebați cât a costat meniul de la nunta Alinei Vidican și a soțului ei, Claude Senhoreti, vă dezvăluim că suma nu a fost deloc una mică. Potrivit cancan.ro, prețul unui meniu începe de la 12.279 de dolari pentru 50 de invitați. De aici, se înțelege că meniul pentru un invitat pornește de la… 246 de dolari! Da, ați citit bine! Și nu doar suma a fost spectaculoasă, ci și mâncarea cu care s-au delectat nuntașii.

Ce a conținut acesta

Meniul de la nunta Alinei Vidican și a soțului ei, Claude Senhoreti, a conținut preparate care mai de care. Mâncărurile au fost diverse, pentru ca invitații să aibă de unde să aleagă. Au putut opta fie pentru delicatesele din gastronomia italiană, fie din cea braziliană, americană și românească.

Conform Fanatik, deși s-a căsătorit la mii de kilometri distanță, mireasa Alina Vidican a dorit ca pe mese să se răgească și sărmăluțele cu mămăligă și smântântă.

Nunta Alinei Vidican și a lui Claude Senhoreti a avut loc între 18:00 și 00:30, în vederea restricțiilor impuse de pandemia de Covid. Evenimentul a avut un dress code deosebit, și anume „black tie'. Fanatik.ro mai arată că proaspeților căsătoriți le-au fost alături 300 de invitați, aceasta fiind capacitatea maximă de care a dispus.

Sursă foto: Facebook & Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter