Laura Bretan de la Românii au Talent, premiată cu Discul de Aur pentru primul album. Alături de ce mare artiști a cântat

Publicat pe

Fosta concurentă de la Românii au Talent, Laura Bretan, are aproape 20 de ani și este una dintre cele mai promițătoare tinere artiste de la noi. Soprana a primit, de curând, Discul de Aur pentru primul său album. Distincția este una foarte importantă, mai ales dacă este să ne gândit la vârsta fragedă a acesteia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Primul album al Laurei Bretan de la Românii au Talent a înregistrat vânzări record cu primul ei album. Practic, întâiul tiraj de CD-uri s-a epuizat înainte să ajungă în magazine. Artista a primit premiul la Braşov, acolo unde a susţinut şi un recital inedit.

Laura Bretan de la Românii au Talent, premiată cu Discul de Aur pentru primul album. Alături de ce mare artiști a cântatLaura Bretan de la Românii au Talent, premiată cu Discul de Aur pentru primul album. Alături de ce mare artiști a cântat

Cu cine a urcat pe scenă Laura Bretan de la Românii au talent

Cu ocazia acestui recital, Laura Bretan de la Românii au Talent a cântat alături de producătorul albumului cunoscutul Giora Linenberg, pianist şi compozitor din Israel, care a acompaniat-o pe scenă şi pe Lara Fabian dar şi pe Alessandro Safina.

Mai mult decât atât, Laura Bretan de la Românii au Talent a interpretat piese alături de mulţi artişti de renume internaţional. Chiar recent, tânăra soprană a susţinut un concert alături de trupa italiană, Il Volo, iar ceea ce urmează este, cel puţin, la fel de important pentru artistă.

Citește și: O mai ții minte pe Laura Bretan, câștigătoarea sezonului 6 „Românii au talent”?

Citește și: Tot ce nu știai despre Românii au Talent!

Citește și: Make-up artistul Ema Uta, despre relația cu Gabi Bădălău

Citește și: Când începe Asia Express, sezon 4

Laura Bretan a împlinit 19 ani

Laura Bretan este câștigătoarea celui de-al șaselea sezon al emisiunii „Românii au Talent', dar și finalistă la '„Americas Got Talent. Ea a muncit luni bune pentru noul ei site al noii afaceri.

Pe data de 7 aprilie 2021, Laura Bretan de la Românii au Talent a împlinit vârsta de 19 ani și s-a transformat într-o superbă domnișoară.

Astfel, Laura Bretan de la Românii au talent, care i-a cucerit pe fanii emisiunii 'Românii au talent', a fost recent într-o vacanță în Tennessee, Nashville, Statele Unite ale Americii. Acolo, aceasta s-a relaxat alături de familie, a vizitat, a făcut poze și s-a plimbat cu ATV-ul.

Laura Bretan, despre primul ei album

Artista a terminat primul ei material discografic din carieră, denumit 'World I See', iar acest album conține piese precum „Wide Awake', „Believe' sau „Dear Father'.

„Mă simt norocoasă și sunt foarte fericită pentru că am avut ocazia să lucrez cu oameni din toate colțurile lumii pentru acest album. Totodată, mă simt binecuvântată că am avut oportunitatea de a colabora cu oameni atât de talentați și creativi.

Și, datorită acestor persoane, albumul este atât de special. Toate melodiile de pe album conțin câte o bucățică din inima mea și sunt extrem de fericită că pot împărtăși asta cu toată lumea. Chiar dacă în aceste momente suntem departe unii de ceilalți, cel puțin fizic, muzica are puterea de a ne aduce împreună', a declarat Laura Bretan de la Românii au Talent.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter